Ce se întâmplă, de fapt, între Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp. Acum e clar

Ce se întâmplă, de fapt, între Ella de la Puterea Dragostei și Iancu Sterp. Acum e clar
Puterea Dragostei: Ce relație este între Iancu Sterp și Ella

S-au zvonit multe, unele neadevărate, dar acum fanii știu exact care e relația dintre Iancu Sterp și Ella. Concurenții de la Puterea Dragosteni nu mai au cum să se ascundă. Cum sunt cei doi după terminarea concursului?

Puterea Dragostei: Ce relație este între Iancu Sterp și Ella

Multă vreme s-a vehiculat că Iancu Sterp ar fi avut tentative de relații cu mai multe fete din casa iubirii. Sfârșitul concursului nu l-a putut face să nu observe ceva mai mult în Ella, mai ales că și-a arătat simpatia chiar în fața camerelor de luat vederi, înainte de a-și începe relația. Zvonurile arătau că relația dintre Ella și Iancu a depășit pragul prieteniei, dar cu toate astea niciunul din ei n-a venit să confirme sau să infirme acest lucru. Foștii concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei au fost dați de gol de un alt coleg de platou. Bogdan Mocanu a întrebat-o pe brunetă pe un live despre legătura dintre ea și fratele lui Culiță.

Aceasta a părut puțin încurcată de întrebare, semn că ceva ar exista între ei doi, ceva ce nu vrea să știe nimeni. O sursă apropiată de Iancu a spus ce se întâmplă exact între ei doi și care este relația acestora de după finele emisiunii. Fanii lor s-ar bucura enorm să-i știe împreună, mai ales că toată lumea le-a spus că ar face o pereche minunată și că ar putea să clădească o relație care să treacă și testul timpului, nu ca cele pe care le-au avut în emisiune.

Ce relație există între Iancu  Sterp și Ella?
Ce relație există între Iancu Sterp și Ella?

„Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situația de a da explicații”

„‘Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună. Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situația de a da explicații despre alte domnișoare. Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu”
Sursă apropiată de Iancu Sterp (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI