Eliminare previzibilă la Survivor România. Scandal uriaș la Faimoși: ‘Huligan fără clase’

Eliminare previzibilă la Survivor România. Scandal uriaș la Faimoși: ‘Huligan fără clase’
Eliminare previzibila la Survivor Romania

Consiliul de eliminare de duminică, 16 mai, a șocat pe toată lumea la Survivor România. Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Cine este concurentul care a părăsit concursul din Republica Dominicană. Fanii au rămas cu gurile căscate.

Eliminare previzibilă la Survivor România

Lacrimi și ghinion pentru echipa albastră. Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului de acasă:

„Mă așteptam. Sper că i-am ajutat pe colegii mei de echipă și le-am făcut o părere bună. Și ne vedem acasă! Dorul de familie a fost greu. Deși nu sunt un om care mănâncă foarte mult, mi-am dat seama cât e de important să apreciem că avem ce mânca și pe oamenii care trăiesc fără să aibă ce mânca.”, a declarat Bogdan de la Războinici.

Ștefan Ciuculescu a ieșit favoritul publicului la Faimoși și, astfel, s-a salvat de la eliminare. La rândul său, l-a nominalizat pe Cosmin Stanciu, spre nemulțumirea lui Zanni, care a răbufnit la adresa fotbalistului.

„Glumiți? Eu sunt favoritul? Normal că nu mă așteptam, am venit de o lună, dar acest lucru demonstrează că tot ceea ce am spus au văzut și oamenii de acasă și că am avut dreptate. Vă promite leul că nu o să vă dezamăgească în niciun moment. Le mulțumesc telespectatorilor pentru încrederea acordată.

Nu am ce să fac, nu pot nominaliza un prieten de dinainte de Survivor sau pe un om care m-a susținut în cele mai grele momente, fără niciun interes. Așa că o să-l votez pe Cosmin și chiar îmi pare rău pentru că este un om cu care nu am avut probleme”, a declarat Ștefan Ciuculescu la Consiliu.

Elena Marin a aplaudat momentul în care Ștefan a ieșit preferatul celor de acasă, fiind alături de colegul ei:

„Știu cât de asumat a fost în momentul în care a ajuns aici și spera să nu fie taxat, nu știa cum o să-l perceapă publicul. Dar iată că a câștigat și îl felicit”, a declarat Elena Marin.

Zanni, atac dur la adresa lui Ștefan Ciuculescu

Zanni a răbufnit la adresa lui Ștefan Ciuculescu, după ce fostul portar l-a nominalizat spre eliminare pe Cosmin Stanciu. Trapperul l-a jignit pe Faimos, numindu-l „huligan fără clasă”, pentru faptul că l-a votat pe prietenul său Cosmin, despre care Zanni crede că nu merită să iasă din competiție.
„Ștefan este un huligan fără clase, vii cu argumentul ăsta de tot rahatul care și-a rupt picioarele de 5 luni. M-au luat toți nervii, acest tupeu pe care îl are acest Ștefan.
Eu l-aș fi votat pe Culiță pentru că avea șanse foarte mari să continue, nu ar fi ieșit niciodată. Votul meu merge însă la Cucu pentru că așa ar avea mai multe șanse Cosmin să continue decât ar fi avut cu Culiță. Dacă se întâmplă ceva după seara asta, va fi grav, vă spun.”, a spus Zanni revoltat, la Survivor.

De ce a votat-o Albert pe Adelina spre eliminare

Record incredibil pentru Albert Oprea. Războinicul a ieșit, pentru a zecea oară, favoritul publicului echipei albastre. La rândul său, Albert a propus-o spre eliminare pe Adelina Damian.
„Este un moment incredibil pentru mine, cred că este a zecea oară când sunt favorit. Le mulțumesc tuturor pentru fiecare sms, pentru fiecare susținere, le mulțumesc prietenilor mei, familiei mele. Vreau să le mulțumesc și unor concurenți despre care știu că sunt alături de mine, chiar dacă au ieșit. Fac tot ce îmi stă în putere să nu-i dezamăgesc pe oameni.
Tensiunile au început să dispară de când au plecat anumite persoane. Singurul criteriu pe care îl pot avea în acest moment este cel sportiv. Andrei este foarte constant, Marius la fel, Maria a adus mereu puncte, așa că sper ca Adelina să nu mi-o ia în nume de rău pentru că îmi este foarte dragă.”, și-a argumentat decizia Albert Oprea.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI