Ce pedepse drastice au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul surpriză

Ce pedepse drastice au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul surpriză
Ce pedepse drastice au primit Culita Sterp si Sebastian Chitosca la Survivor Romania

Surprize incredibile în cadrul celui mai recent Consiliu de nominalizare de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul incredibil la care nimeni nu se aștepta. Ce pedeapsă au primit Faimoșii Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă pentru felul în care au încălcat regulamentul Survivor, acum câteva săptămâni.

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor. Cine a fost nominalizat de la Războinici

Sâmbătă, 16 mai, a avut loc unul dintre cele mai dificile și dureroase Consilii de la Survivor România. După ce Sorin Pușcașu de la Războinici a fost nevoit să se retragă din competiție din cauza problemelor medicale, Bogdan Urucu a fost propus spre eliminare, în unanimitate de către colegii săi din echipa albastră.

Albert: Știu că vei intelege, tu ești un tip matur. Mi-ai dat multe sfaturi, chiar îmi place de tine. Sper să nu ieși și să plece cineva de la Faimoși, că ar fi cazul.

Maria: Îmi pare rău, chiar nu am pe cine vota. Așa cum am zis, mă iau după clasament. Băieții sunt aici de mult timp, iar Adelina e singura fată.

Adelina: Ești inima grupului, cel puțin de când a plecat Sindy, chiar sper să nu ieși.

„Era o decizie asumată. Înainte de consiliu, eu am vorbit cu toți colegii mei și am căzut de acord ca sunt cel mai puțin experimentat din această competiție. Am zis că știu că o sa fiu cel nominalizat și poate voi avea șansa de a merge mai departe în această competiție.”, a declarat Bogdan Urucu de la Survivor România.

Ce pedepse drastice au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor România

Asta nu este tot! Daniel Pavel a venit cu o altă veste tristă, iar, de data aceasta, prezentatorul de la Survivor și-a îndreptat atenția către echipa Faimoșilor. Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă vor primi o pedeapsă pentru faptele lor de acum câteva săptămâni. Reamintim că ambii concurenți din echipa roșie au încălcat regulamentul emisiunii.

Culiță s-a pierdut în junglă, părăsind perimetrul permis în contractul show-ului, iar Sebastian a făcut rost de un telefon mobil și i-a trimis un mesaj scris soției sale, deși acest lucru este strict interzis, în cazul în care nu se desfășoară în timpul jocului de comunicare.

Pedeapsa pe care cei doi concurenți o vor primi este una destul de severă. Atât Culiță Sterp cât și Sebastian Chitoșcă nu vor primi recompensă în cazul în care următorul joc de recompensă va fi câștigat de Faimoși.

„Decizia pe care am luat-o în privința ta este: la următorul joc de recompensă pe care îl veți juca, în situația în care echipa faimoșilor îl câștigă, tu nu te vei bucura de această recompensă, ca pedeapsă pentru fapta pe care ai făcut-o. Culiță, tu vei primi aceeași pedeapsă ca Sebastian.”, a fost anunțul lui Daniel Pavel la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI