Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate. Din păcate, medicii i-au dat o veste oribilă

Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate. Din păcate, medicii i-au dat o veste oribilă
Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate. Din păcate, medicii i-au dat o veste oribilă

Veste rea pentru fani. Elena Merișoreanu are probleme grave de sănătate. Ce i-au spus medicii îndrăgitei interprete de muzică populară?!

Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operaţie

Elena Merișoreanu are, din nou, probleme grave de sănătate. La începutul acestui an, cântăreaţa a primit din partea medicilor de la de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, o veste groaznică: suferă de artroză. La scurt timp, aceştia au decis să o opereze. Din fericire, în starea de urgenţă, interpreta de muzică populară a reuşit să se recupereze, mai ales că nu a avut evenimente.

“Nu am participat la nicio emisiune pentru că nu mi-am terminat recuperarea cu piciorul. Așa că mai stau o săptămână și când vin fac flotări și toate nebuniile. Operația nu a fost grea și am ajuns pe mâna unui medic care merită întreaga aprecierea. Am făcut recuperarea, am venit acasă. Nu am simțit că am stat trei luni în casă, pentru că lucrez la un CD”, spunea aceasta, în urmă cu doar câteva luni, conform SpyNews.ro.

Durerile crunte, însă, au revenit, motiv pentru care Elena Merișoreanu a ajuns din nou la doctor pentru o intervenţie chirurgicală.

“La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el. Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine. Ca să nu mai sufăr atât”, a povestit Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: “Tratamentele nu au avut efect”

Cântăreaţa are de ani de zile dureri la picioare, însă în ultima perioadă sunt mai mari ca niciodată. În ciuda tratamentelor repetate, aceasta nu a reuşit să treacă peste această problemă de sănătate.

“Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface. Toată viața am cântat pe tocuri. Și e foarte greu. Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mă doboară orice boală”, a mai declarat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI