EXCLUSIV Cum se va încheia scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, de fapt: ”Este imposibil!”

EXCLUSIV Cum se va încheia scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, de fapt: ”Este imposibil!”
Florin Condurățeanu își dă cu părerea despre cum se va încheia scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu

Scandalul de pomină dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu a intrat și în vizorul celebrului om de televiziune Florin Condurățeanu, care, de-a lungul timpului, a realizat numeroase emisiuni mondene, la Antena 1. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că cele două cântărețe de muzică populară au ajuns mult prea departe, cu acuzațiile, și că mai elegant ar fi fost să stea de vorbă, ca între fete. Florin Condurățeanu este de părere că artistele, cândva bune prietene, se vor împăca.

Florin Condurățeanu: ”Au intervenit și orgoliile, care le-au făcut să scoată săbiile din teacă. Părerea mea este că e imposibil să nu se împace într-un final!”

Recentul scandal din lumea muzicii populare, dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, a fost pus sub lupă de Florin Condurățeanu, un apropiat al vedetelor din România. Acesta a menționat, în exclusivitate pentru impact.ro, că disputa celor două artiste ar avea la bază concurența pe plan profesional:

“Aici este vorba despre o râcă mai veche, între Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, care acum s-a amplificat. Plus că au intervenit și orgoliile, care le-au făcut să scoată săbiile din teacă. Părerea mea este că toate aceste discuții ar trebui evitate, mai ales la televizor, pentru că publicul le iubește pe amândouă. Eu nu știu de ce a ieșit scandalul acesta. Părerea mea este că e imposibil să nu se împace într-un final”.

Florin Condurățeanu a mai adăugat: “S-au certat destul de rău și m-am întristat pentru lucrul ăsta. Tot timpul, în lumea scenei și a filmului, au existat dușmănii usturătoare”.

Florin Condurățeanu, despre Cornelia Catanga: ” M-am minunat tot timpul cum se descurca atât de bine, având în vedere că era aproape oarbă”.

Florin Condurățeanu este șocat de moartea subită a Corneliei Catanga, Regina muzicii lăutărești: “Eu m-am minunat tot timpul cum se descurcă atât de bine, având în vedere că era aproape oarbă, nu erau minciuni, chiar medicul Monica Pop mi-a spus asta despre Catanga”. Condurățeanu a mai adus în discuție și problemele financiare cu care se confruntau Cornelia Catanga și familia ei. Stăteau cu chirie, în Bragadiru, după ce și-au pierdut vila din Chitila, în urma neachitării creditului bancar de 90.000 de euro:

“În ultima perioada, Cornelia și soțul ei, Aurel Pădureanu, au dus-o foarte rău cu banii. Știu că de multe ori se autopropuneau să apară prin diverse emisiuni de televiziune”.

Din păcate, în ultimul an, odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus, Cornelia se ferea să mai ajungă pe platourile de filmare, de teamă să nu se îmbolnăvească. Iar pentru programul de Sărbători, de la Antena Stars, ea a respectat întocmai regulile:

”M-am dus la filmări cu gentuța mea cu farduri, iar pe microfon am pus o protecție chinezească”, ne spunea Cornelia Catanga, în luna decembrie. Cornelia Catanga a încetat din viață vineri dimineață, la Spitalul Universitar, la câteva zile după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista a fost înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI