Elena Ionescu de la Survivor, șantajată pe internet. Ce a pățit: este disperată

Elena Ionescu de la Survivor, șantajată pe internet. Ce a pățit: este disperată
Câştigătoarea Survivor România, ţinta unui hacker. Elena Ionescu este acum şantajată

Elena Ionescu, fosta concurentă de la Survivor, emisiune difuzată pe Kanal D, trece prin momente cumplite. Cântăreaţa este şantajată pe internet şi i se cer bani. Se pare că a fost ţinta unui atac cibernetic.

Motivul pentru care Elena Ionescu este şantajată pe internet

Câştigătoarea competiţiei Survivor România, show difuzat de Kanal D, este disperată. Elena Ionescu şi-a anunţat apropiaţii şi fanii că a fost ţinta unui atac cibernetic. Mai exact, un hacker i-a spart contul de Instagram. Iar veştile rele nu se opresc aici pentru că frumoasa cântăreaţă este acum şantajată. Cu alte cuvinte, dacă vrea să îşi recupereze datele, aceasta trebuie să dea 1.000 de euro celui care i-a furat pagina.

Cu peste 200.000 de urmăritori şi 3.000 de fotografii postate, Elena este pe punctul de a pierde tot ceea ce a construit în ultimii ani pe celebra reţea. Aceasa îşi ţinea mereu admiratorii la curent cu tot ceea ce făcea, acesta fiind şi modul prin care ea comunica cu tot cei care o îndrăgesc. Conform SpyNews.ro, cântăreaţa este distrusă şi habar nu are ce să facă pentru a ieşi din această situaţie complicată.

Elena Ionescu a câştigat, la finalul lunii mai, marele premiu în valoare 250.000 de euro la “Survivor România”. După patru luni de competiţie acerbă, artista a reuşit să îşi îndeplinească visul de a cumpăra un apartament în care să locuiască alături de băiatul ei, Răzvan.

“Da, este adevărat. Mi-am cumpărat un apartament în zona Orășelul Copiilor din zona Brâncoveanu. Am găsit un apartament drăguț de patru camere pe care îl renovez acum. Îl mobilez, ușor, ușor”,

Câştigătoarea Survivor România, ţinta unui hacker. Elena Ionescu este acum şantajată
Câştigătoarea Survivor România, ţinta unui hacker. Elena Ionescu este acum şantajată

Vedetele din România, “urmărite” de hackeri

Din păcate, nu este singura vedetă din showbiz-ul românesc care trece prin aşa. Mirela Vaida, Paula Seling, Carmen Brumă sau Cătălin Măruţă au rămas şi ei fără conturile de Instagram.

“Bună dimineaţa, că rea a fost deja! Un “binevoitor” mi-a spart contul de Instagram azi noapte şi mi-a şters toate datele, pozele, postările! Nu mai am acces la cont şi cred că l-am pierdut definitiv. Eram aproape 250.000 de prieteni acolo! E posibil ca în viitor să se posteze în numele meu diverse chestii şi să se ceară sume de bani!

Nu am idee cum aş putea să îl recuperez! Am primit o grămadă de mailuri de la security sistem dar nu mai ştiu dacă sunt reale sau trimise tot de la hakeri. A mai trecut cineva prin asta? Ce aş mai avea de făcut? Mulţumesc mult!”, a scris Mirela Vaida pe contul de Facebook, anul trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI