25 aug. 2020 | 12:09

Ce a făcut Elena Ionescu chiar în a doua zi după ce și-a mărit sânii cu o intervenție nouă

Monden
Ce a făcut Elena Ionescu chiar în a doua zi după ce și-a mărit sânii cu o intervenție nouă
Ce a făcut Elena Ionescu chiar în a doua zi după ce și-a mărit sânii cu o intervenție nouă

A câştigat marele premiu de la Survivor de la Kanal D, iar acum a apelat la un medic plastician pentru a-i mări sânii. Iată ce a făcut Elena Ionescu chiar a doua zi după intervenţie! Nimeni nu se aştepta la asta.

Elena Ionescu şi-a mărit sânii printr-o intervenţie inovatoare

În vârstă de 32 de ani, Elena Ionescu a avut parte de o intervenţie specială de mărire a sânilor. Mai exact, aceasta a apelat la un medic specializat în operaţii de augumentare mamară cu grăsime proprie. Imediat după ce a ieşit din spital, fosta solistă de la Mandinga a plecat direct la filmările pentru noua emisiune. Este vorba despre “Mămici de pitici cu lipici”, show care va începe în toamnă pe Antena 1. Mai mult, bruneta va prezenta emisiunea alături de fiul său, Răzvan.

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare.

Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1. După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese” , a declarat Elena, potrivit click.ro.

Ce a făcut Elena Ionescu chiar în a doua zi după ce și-a mărit sânii cu o intervenție nouă

Ce a făcut Elena Ionescu chiar în a doua zi după ce și-a mărit sânii cu o intervenție nouă

A câştigat marele premiu al emisiunii “Survivor”

Anul acesta, Elena Ionescu a luptat până la final pentru câştigarea trofeului emisiunii de pe Kanal D. Cântăreaţa a reuşit să pună mâna pe cei 250.000 de lei pe care vrea să îi dea pe o casă.

„Vreau să îmi cumpăr o casă. O căsuță pe pământ, cu un pic de curte. Vreau să am suficient loc cât să se joace băiețelul meu afară. Am și un câine, o cățelușă maidaneză pe care am găsit-o pe stradă și am adoptat-o și pe care o iubim foarte mult. O curticică mică ar fi suficient pentru noi și o căsuță modestă.

Știți cum se spune, să ai unde să pui capul… E altceva când știi că e casa ta, oricât de micuță ar fi. Noi acum stăm cu chirie, așa că asta vreau să fac cu premiul de la Survivor România. Aș prefera să fie prin Popești-Leordeni. Îmi place foarte mult zona, mi se pare liniștită”, spunea în urmă cu câteva luni artista.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro