Elena Ionescu de la Survivor, o nouă operație estetică. Vedeta TV, modificare uimitoare la față

Elena Ionescu de la Survivor, o nouă operație estetică. Vedeta TV, modificare uimitoare la față
Elena Ionescu a trecut pragul cabinetului estetician

Elena Ionescu e pusă pe schimbări! Aceasta a revenit pe micile ecrane în cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici” într-o nouă versiune a sa. Ce a vrut să îmbunătățească celebra cântăreață la ea?

Elena Ionescu și-a făcut o intervenție estetică

Elena Ionescu a devenit cunoscută în trupa Mandinga, iar mai apoi fanii au revăzut-o pe micile ecrane în cadrul uneia dintre cele mai dificile competiții din România. Deși mulți credeau că vedeta nu va fi capabilă să treacă de primele etape, aceasta le-a demonstrat tuturor de ce este capabilă și chiar a câștigat marele trofeu al sezonului trecut al show-ului Survivor. După terminarea competiției sportive, Elena a primit un nou contract, dar la Antena. Aceasta se bucură acum de o emisiune dedicată mămicilor și piticilor lor care se numește chiar „Mămici de pitici cu lipici”.

În compania ei le vom regăsi pe Roxana Vancea și Sânziana Buruiană, viitoare mămică din nou. Gurile rele susțin că fosta solistă a trupei Mandinga și-a cam ieșit din ritm după show-ul din Dominicană, așa că a apelat la medicii esteticieni pentru a se bucura de forme perfecte. Recent, bruneta a optat pentru câteva intervenții care să-i mărească sânii și să-i ofere un aspect mai plăcut în jurul gâtului. Mai exact, cântăreața și-a mărit bustul cu ajutorul extracției propriei grăsimi și și-a „topit” gușa, susțin apropiații Elenei, conform ciao.ro.

Elena Ionescu și-a ieșit din ritm după Survivor și a apelat la măestria medicilor esteticieni
Elena Ionescu și-a ieșit din ritm după Survivor și a apelat la măestria medicilor esteticieni

„Abia reușea să mascheze asta”

„Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scapat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții. Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură sedință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult”
Surse din anturajul Elenei Ionescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI