22 mart. 2020 | 12:50

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani

Monden
Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani
Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani

Anastasia Lazariuc, ajunsă astăzi la 66 de ani, este renumită atât pentru vocea ei, cât şi pentru aspectul fizic atrăgător. Toată lumea a recunoscut că Anastasia Lazariuc a fost una din cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, dar a mai fost recuoscută și pentru relația cu regretatul Mihai Constantinescu.

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc

Venită de peste Prut, din Republica Moldova, la începuturile carierei Anastasia nu arăta așa cum o știm astăzi, ci brunetă, de altfel părul einatural este de culoare închisă, şi nu bălai aşa cum o ştim azi. Apropo de viața sa, Anastasia a povestit despre episoadele dramatice din viața ei, despre decesul mamei sale, dar și despre influența pe care a avut-o asupra carieri și vieții sale, regretatul Mihai Constantinescu. Pe Mihai Constantinescu  l-a cunoscut în 1988 la Chişinău, de care s-a legat o colaborare profesională, dar şi o poveste de dragoste timp de 17 ani.

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani

“A făcut parte din viaţa mea. Am cântat numeroase piese compuse de Mihai. Nu pot să şterg cu buretele un capitol din viaţă şi nici nu am de ce. Am făcut împreună lucruri frumoase. Şi dacă publicul îşi doreşte şi azi să asculte piesele pe care le-am cântat împreună, asta înseamnă foarte mult”, a completat Anastasia.

Necazurile solistei, din păcate, au început devreme, în viața ei, mai exact de la 14 ani, când și-a pierdut tatăl, acesta decedând în urma unor complicații apărute după o operație nereușită, povestind că după acest episod, din lipsa banilor pentru a câștiga un ban în plus, deși era elevă, i-a cerut directorul liceului să o angajeze să spele podele și să facă curat.

”Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe. Eu am venit dintr-o familie foarte bine pusă la punct. Dar tata a murit când aveam 14 ani, eram cea mai mică. Primul salariu pe care l-am luat, l-am dat mamei…și a început să plângă. Mama a trăit 90 de ani, a născut 11 copii, pe 5 i-a înmormântat. A trecut prin toate, războaie, de toate. Mama mea ținea post, mânca lucruri din grădină. Nu a dus niciodată lipsă de nimic, era foarte activă. Surorile erau măritate, eu aveam 14 ani, băieții au plecat în armată. Mama a avut un șoc și a fost foarte afectată. Tata s-a stins după o operație. Eu încă nu înțelegeam foarte bine, la 14 ani. După mi-a lipsit cu adevărat, am simțit ce înseamnă să nu ai tată.”, a povestit Anastasia Lazariuc.

Cum arată artista la 66 de ani

Acum, ajunsă la venerabilă vârstă de 66 de ani, Anastasia Lazariuc este mândră de cariera ei, de realizările pe plan personal, de cei doi copii ai săi, Andrei și Ileana, povestind la un moment dat despre ei și despre realizările acestora.

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arată artista la 66 de ani

”Andrei s-a căsătorit la 18 ani, era un șoc, am fost supărată. Apoi mi-a trecut, m-am gândit că e mai bine să aibă grijă cineva de el, decât să facă anumite greșeli în tinerețe. Sunt împreună până acum. Sunt foarte bine. Sigur că povara grea era pe mine, nu aveau nici unul de lucru. Apoi au venit și copiii lor. Mai târziu au venit la București, le-am oferit locuință, i-am pus pe picioare. Acum sunt bine, au doi copii. Și eu am trecut prin asta, totți trec prin asta. Ileana s-a adaptat foarte bine. Andrei nici acum nu se poate adapta. Nora e rusoaică s-a adaptat, a învățat româna. Andrei e mai retras și mai sentimental și tânjește. Ileana a luat totul din mers, și-a urmat destinul. Are familia ei, doi băieți. Locuiesc în Monaco.”, a declarat artista.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro