Cu cine s-a iubit Ion Țiriac Jr, înainte de Ileana Lazariuc. Este vorba despre o femeie cunoscută în lumea mondenă

Autor: Alexandra Chivu - 20:00, 16 oct. 2019
Cu cine s-a iubit Ion Țiriac Jr, înainte de Ileana Lazariuc

Cu cine s-a iubit Ion Țiriac Jr, înainte de Ileana Lazariuc, cea de care a divorțat în urmă cu doi ani. Este vorba despre o femeie cunoscută în lumea mondenă.

Cu cine s-a iubit Ion Țiriac Jr, înainte de Ileana Lazariuc, cea de care a divorțat după 10 ani de mariaj

Ileana Lazariuc, fiica interpretei Anastasia Lazariuc, s-a separat de soțul ei, Ion Țiriac Jr., fiul fostului mare jucător de tenis. Cuplul are doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Cei doi s-au separat în anul 2017, după 10 ani de mariaj. Vestea s-a aflat abia zilele trecute și, până să se ajungă în acest punct, care nu a fost prea dureros pentru niciunul dintre cele două părți implicare, juniorul și-ar fi găsit deja pe cineva.

Divorțul șocant anunțat de Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc a scos din arhive amintiri care făceau deliciul presei în anii 2000. Chiar dacă cei doi pare că au fost o viață împreună, Țiriac Jr. a mai avut timp să iubească trei ani și o altă femeie. Este vorba despre fosta jucătoare de tenis Raluca Sandu.

”Cu Ion putea să fie reușită”

În anul 2003, Raluca (39 de ani), pe atunci 23 de ani, își deschidea inima pentru revista ”Life Sport”. Fiica lui Mircea Sandu a vorbit despre bărbații din viața ei, încercând să scoată bârfele din ecuație. Acum trăiește o poveste de iubire alături de omul de afaceri Ziv Tetelman. Însă, puțini își mai amintesc de dragostea ei cu juniorul.

Cu cine s-a iubit Ion Țiriac Jr, înainte de Ileana Lazariuc. Este vorba despre o femeie cunoscută în lumea mondenă
Raluca, alături de actualul partener

“Toate relațiile mele au fost reușite, n-am spus că am eșuat într-o relație. S-au sfârșit din diverse motive. Au fost toate relații de durată. Și cu Carlos (n.r. tenismanul spaniol Carlos Moya), doi ani, și cu Ion (n.r. Ion Alexandru Țiriac) aproape trei.

Au fost diferite. Cu Carlos a fost așa, prima iubire. Eu aveam 17 ani, el, 19. Cu Ion putea să fie reușită, pentru că ne cunoșteam de 8 ani, am fost cei mai buni prieteni 4-5 ani. Dar au intervenit alte lucruri care au dus la ruptură. Dar cu el ar fi fost cea mai reușită relație”, povestea sportiva, în 2003, pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI