Dramele din viața lui Mihai Trăistariu. Care a fost cel mai greu moment din viața lui: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu” EXCLUSIV

Dramele din viața lui Mihai Trăistariu. Care a fost cel mai greu moment din viața lui: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu” EXCLUSIV
Dramele din viata lui Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu se bucură de o carieră de lungă durată în industria muzicală din România. Totuși, el a avut parte de o dramă după ce a dus România pe culmi înalte la Eurovision. Cântărețul ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că moartea mamei l-a marcat. De asemenea, el ne-a vorbit despre un alt moment dureros trăit recent, când cea mai mare fană a sa a murit.

Mihai Trăistariu: „Am intrat într-un fel de depresie timp de o lună”

De multe ori, vedetele trec prin momente dramatice, însă sunt nevoite, la fel ca noi toți, să nu își pună pe pauză cariera.

Mihai Trăistariu a recunoscut că a suferit enorm când mama lui a murit, astfel că a fost supărat pe Dumnezeu pentru că nu îi ascultase rugăciunile. El ne-a povestit că nu a simțit o asemenea durere când a decedat tatăl său, care era violent cu femeia care i-a dat viață:

„Cel mai greu moment a fost când a murit mama, în 2006. Am fost foarte atașat de ea. De exemplu, când a murit tata, aveam 17 ani și nu am simțit așa durere, eram mai mic poate. O și bătea pe mama, ea era fericită că a scăpat de el. Cred că am simțit la fel ca ea, că am scăpat de un chin. Atunci nu a fost o dramă.

În schimb, ea, când a murit în 2006, chiar la o zi după ce m-am întors de la Eurovision-ul din Grecia cu recordul de punctaj, a fost trist pentru mine, am intrat într-un fel de depresie timp de o lună. Eram supărat pe Dumnezeu, deși fusesem credincios. M-am rugat vreo 2 luni, mama a avut o ciroză.

Mergeam la biserică și mă rugam pentru ea, să o țină Dumnezeu în viață, dar nu a ținut-o. Atunci am fost foarte supărat pe Dumnezeu. Vreo lună am fost revoltat și am zis că eram ateu, gata. Am fost atașat de ea, am moștenit vocea de la mama.”

Prin ce a trecut după moartea mamei sale

Mihai Trăistariu tocmai se întorsese de la Eurovision când mama lui a murit, astfel că în perioada respectivă era extrem de căutat. Totuși, el nu și-a putut abține lacrimile în momentul în care a cântat într-o emisiune:

„Am avut atunci concerte, eram solicitat, era foarte greu. Prima apariție a fost la Horia Moculescu la emisiunea „Atenție, se cântă!” de la TVR 2, era live. A început o piesă lentă, „Why”.

Am cântat o strofă și am început să plâng. Îmi ziceau toți: „Nu este nimic, lăsăm, gata, este o situație!”. Tocmai murise, era groaznic să ai mama înmormântată și să mergi la emisiune. Apoi am mai avut, dar s-a tot estompat durerea.”

Ce face pentru fanii săi

Cântărețul are o relație minunată cu fanii săi, ba chiar merge și la poștă pentru a trimite colete atunci când ei își doresc un anumit lucru. Întrebat dacă vreodată un admirator a depășit vreo limită, Mihai Trăistariu a subliniat că nu a avut parte de episoade neplăcute:

„Fanii îndrăznesc de toate, fanele mai mult. Eu m-am și combinat cu fanele mele, sunt mai timid la agățat. Dacă ele m-au agățat, m-am lăsat agățat. Aici să zic că s-a întrecut măsura. În rest, nu văd. Am o foarte bună comunicare cu fanii, vorbesc pe social media cu ei.

Dacă îmi cer autografe, le dau. Dacă mi-au cerut ceva cu mine, le-am mai trimis. Am făcut și eforturi, să mă duc și să pun un colet la poștă. Sunt destul de sociabil cu fanii, îmi dau seama că ei ne țin în priză.”

A murit cea mai mare fană a lui

Mihai Trăistariu are grijă să mențină o legătură apropiată cu fanii săi. Cu toate acestea, el a trecut printr-un șoc în momentul în care cea mai mare admiratoare a lui a murit. Femeia fusese infectată cu COVID-19, iar cântărețul a aflat de deces de pe Facebook:

„A murit cea mai mare fană a mea. A murit de COVID, fără să îmi dau seama. Vorbeam cu ea pe WhatsApp, dar într-o zi s-a oprit din vorbit. Avea 36 de ani. Am aflat după 7-8 zile, mă uitam pe Facebook să văd ce mai face, dar oamenii scriau „Condoleanțe!”. Atunci am avut un șoc. Era tânără.”