Drama vieții lui Constantin Neagu de la MasterChef: „Tot nu aș schimba nimic” EXCLUSIV

Drama vieții lui Constantin Neagu de la MasterChef: „Tot nu aș schimba nimic” EXCLUSIV
Drama vieții lui Constantin Neagu de la MasterChef:

Bucătăria salvează și sufletul omului, nu doar ajută la hrănirea corpului. O demonstrează un concurent de la show-ul culinar MasterChef, care a reușit să treacă peste drama vieții lui cu ajutorul orelor petrecute în bucătărie. Show-ul difuzat de Pro Tv a fost ca un pansament pentru Constantin Neagu care a aflat că unul dintre copii a plecat în Ceruri chiar înainte să intre la audiții.

Drama vieții lui Constantin Neagu de la MasterChef

Originar din Moreni, Dâmbovița, de meserie florar, Constantin Neagu a reușit să-i suprindă pe cei trei jurați nu doar cu preparatul său, ci și cu povestea lui de viață. Cu câteva zile înainte de audiții, Constantin și-a pierdut un copil care a dus o luptă grea cu o boală incurabilă.

Ajuns printre cei 20 de concurenți aflați în cursa pentru marele premiu, bărbatul a reușit să treacă mai ușor peste perioada de doliu, cu atât mai mult cu cât și fiul său și-ar fi dorit să-și vadă tatăl în celebrul show culinar.

Poate că unele persoane îl critică pentru simplul fapt că imediat după moartea fiului său a acceptat să participe la un show de televiziune, însă Constantin Neagu ne mărturisește că nu ar schimba nimic în deciziile pe care le-a luat.

„Dacă persoana mea s-ar întâlni cu persoana din trecut, nu s-ar schimba nimic în deciziile mele. Aș proceda la fel”, ne-a povestit concurentul de la MasterChef.

„Calitatea unui bucătar este plăcerea de a găti”

Deși nu este de meserie bucătar, bărbatul în vârstă de 42 de ani nu a găsit doar alinare, ci și-a îmbunătățit tehnicile, astfel că, pe viitor nu exclude să se reorienteze din punct de vedere profesional.

Preparatul preferat făcut de mine la MasterChef a fost calamarul umplut. Iar celălalt de care sunt dezamăgit, a fost papanașul. Consider că cea mai bună calitate a unui bucătar este plăcerea de a găti.

Motivul critic emoțional a fost la una dintre probele eliminatorii. Pentru că știam cât pot să duc”, ne-a mai declarat concurentul care mărturisește că show-ul nu a avut schimbări majore în viața lui, ci doar a fost un „pansament” pentru sufletul lui, iar Constantin s-a bucurat enorm că a avut parte de această experiență.

L-a făcut să plângă pe Joseph Hadad

De cum l-a văzut în audiții, îmbrăcat complet în negru, vizibil afectat și cu lacrimi în ochi, chef Joseph Hadad a vrut să-i afle apăsarea de pe suflet și a empatizat imediat cu suferința lui. În momentul în care a aflat că tocmai ce își pierduse unul dintre copii, chef-ul a început să plângă.

„Să știi că noi avem ceva în comun. Și soția mea a decedat acum 13 ani. Eu știu ce simți tu, în sufletul tău”, i-a spus atunci Hadad.

În urmă cu 14 ani Joseph Hadad rămânea singur cu trei copii mici după ce soția lui, Gila, a pierdut lupta cu cancerul.

„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soția mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani și Lipaz de 3 ani și jumătate. Eu nu știam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca și adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”, a povestit chef-ul în urmă cu ceva vreme despre drama vieții lui.

Urmăriți Playtech.ro și pe