Chef Hadad a izbucnit în plâns în direct la Pro TV. Momentul care te va emoționa din prima secundă

Chef Hadad a izbucnit în plâns în direct la Pro TV. Momentul care te va emoționa din prima secundă
Chef Joseph Hadad, în lacrimi, la TV. Ce l-a emoţionat atât de tare pe celebrul bucătar

Momente incredibile în emisiunea lui Măruţă. Chef Joseph Hadad a izbucnit în plâns în direct la Pro TV. Momentul acesta te va emoționa din prima secundă. Sigur nu l-ai mai văzut aşa pe celebrul bucătar.

Chef Hadad s-a lăsat pradă emoţiilor, în direct

Despre Joseph Hadad ştie toată lumea că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România, însă puţini ştiu drama prin care a trecut în urmă cu 13 ani. La doar 48 de ani, a rămas văduv şi a trebuit să aibă grijă de cei trei copii ai săi: Daniela, Lipaz şi Dor.

Astăzi, celebrul Chef a împlinit 61 de ani, ocazie perfectă pentru Cătălin Măruţă de a-i pregăti cele mai frumoase surprize. Chef Hadad a izbucnit în plâns, în direct, la Pro TV, iar momentul a fost unul foarte emoţionant. Acesta a vorbit despre moartea soţiei sale.

“A fost cel mai greu lucru pentru mine. Nu am trăit nimic mai greu pe lumea asta. A trebuit să fiu puternic pentru copii. Dacă nu eram puternic, nu reuşeam să fac faţă. Am crescut copiii, am făcut şi carieră şi 99% din timp am fost singur”, a povestit, printre lacrimi, bucătarul.

Prima surpriză pregătită de Măruţă pentru Hadad a fost o conexiune video cu Daniela, fiica cea mare a acestuia. Emoţiile au fost uriaşe pentru amândoi. În vârstă de 24 de ani, aceasta locuieşte în Berlin, unde studiază Design Comercial, iar din cauza pandemiei nu a reuşit să mai ajungă în România la ziua tatălui său.

 “La mulţi ani, tata! Te iubesc mult. Îmi pare rău că nu am putut veni. Încercăm să facem faţă situaţiei, dar e greu. Nu ne-am mai văzut de câteva luni. Dacă aş fi acum acasă, l-aş pune pe tata să îmi facă hamei, o macare pe care o pregăteşte săptămânal. Am crescut cu aşa ceva, e un gust care îmi aduce aminte de copilărie”, a povestit Daniela.

Lipaz, fiica cea mică a lui Chef Hadad, la TV

Dar emoţiile şi surprizele nu s-au oprit aici pentru bucătarul din Israel.

“Sunt tare mândru de copii, îi iubesc enom”, a spus, plângând, Chef Hadad.

Cel de-al doilea moment surprinzător pentru bucătar cu ocazia împlinirii a 61 de ani a fost Lipaz, fiica cea mică a lui Joseph Hadad. Aceasta a venit în platoul emisiunii de pe Pro TV pentru a-şi felicita tatăl, în direct. Întrebată care a fost cel mai important lucru învăţat de la părintele său, adolescenta a răspuns emoţionată:

“De la el am învăţat puterea de a continua în viaţă, de a vedea întotdeauna partea plină a paharului”, a spus Lipaz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI