Cu ce se ocupă de fapt Nicolle Scripcar de la MasterChef. „O invenție nouă în România”. EXCLUSIV

Cu ce se ocupă de fapt Nicolle Scripcar de la MasterChef.
Detalii despre Nicolle de la Masterchef

Nicolle Scripcar se numără printre cei 20 de concurenți de la MasterChef care se luptă pentru marele premiu. Întoarsă de trei ani din Italia, tânăra nu doar că este pasionată de bucătărie, dar vrea să dezvolte o afacere cu restaurante mobile. Ea s-a făcut remarcată încă de la prima apariție, atunci când s-a prezentat în fața juraților nu doar cu un preparat de excepție, dar și cu un look total neobișnuit pentru o bucătărie și mai ales pentru un concurs culinar.

 Detalii din viața concurentei de la Masterchef: cu ce se ocupă Nicolle Scripcar

Supranumită și Marilyn Monroe de România, fiind cunoscută drept femeia care a sucit capul mai multor demnitari, Nicolle s-a făcut remarcată la MasterChef prin ținutele ei, dar mai ales pentru faptul că vrea să demonstreze că o femeie poate fi frumoasă și elegantă chiar și atunci când face sarmale sau toacă ceapă.
Tânăra în vârstă de 34 de ani, susține că vrea să arate tuturor că nu este o pițipoancă, ci o adevărată gospodină.

„Momentul în care am decis să gătesc mai des a fost când m-am mutat în România, în 2019 și nu mai aveam restaurantele din Italia, unde mâncam toate delicatesele. Am început să gătesc uitându-mă la farfuriile din pozele de pe Facebook din trecutul meu.

Da, asta veau să fac în viață. Am și investit în câteva restaurante mobile, o invenție nouă în România. De aceea îi sfătuiesc pe toți să aibă încredere în pasiunea de a găti, astfel nu vor reuși să descopere calitățile de bucătar. Eu am încercat și m-am descoperit pe mine, spre surprinderea mea”, ne-a povestit Nicolle despre planurile ei din viitorul apropiat.

„ MasterChef mi-a influențat viața”

Venirea la MasterChef a ajutat-o să scape de prejudecățile celor din jur.

„MasterChef mi-a influențat viața, pentru că am putut și pot să arăt la toată lumea, care mă subestima și mă credea pițipoancă, faptul că știu să gătesc și chiar sunt gospodină, pe lângă tocuri, unghii și extensii. Preparatul meu de zi cu zi sunt fructele de mare de orice fel. Cel mai puțin favorit este carnea de vită, o evit, nu e pe gustul meu”, ne-a mai spus concurenta.

  • „Am clacat”

Deși mereu cu zâmbetul pe buze și foarte încrezătoare în propriile forțe, Nicolle ne-a mărturisit că a avut și momente în care a vrut să arunce șorțul și să renunțe complet la tot ce înseamnă competiția culinară de la Pro TV.

„Da, am avut momente în care am vrut să renunț și să fug din competiție, dar mi-am dat seama că mi-am lăsat ceasul și inelul la staff și aveam lavaliera pe mine. A fost primul test sub presiune. Atunci am clacat. Am început să plâng fără să mă mai pot controla”, ne-a mai povestit Nicolle despre experiența ei la MasterChef. Telespectatorii pot vedea acest moment de cumpănă în această seară, la Pro Tv, când Nicole va intra la testul sub „presiune”.

S-a iubit cu doi miniștri și un deputat

În momentul de față are un iubit cu care s-a mutat împreună și cu care speră să își întemeieze o familie și să facă un copil cât mai repede, însă în trecut a avut scurte povești de iubire cu mai mulți demnitari români.

Printre cei cu care s-a afișat blonda se numără fostul Ministru al Transporturilor, Dan Șova, fostul Ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul, Ciprian Bucur și Mihai Sturzu pe vremea când era deputat din partea PSD-ului.

După eșecurile amoroase, Nicolle nu a mai vrut să audă de showbizz-ul autohton și s-a mutat în Italia. Reîntoarsă acasă, tânăra pare să-și fi găsit marea dragoste, iar acum se gândește serios să-și întemeieze o familie.

„Viața mi s-a schimbat complet: mi-am găsit iubit, m-am mutat împreună și curând vrem un copilaș. Nu e nici demintar, nu e nici vedetă. E un simplu inginer”, a mai spus tânăra.

Urmăriți Playtech.ro și pe