24 mart. 2022 | 13:53

Drama lui Kamara. Mărturisirile tulburătoare pe care le-a făcut despre băiețelul bolnav

Monden
Drama lui Kamara. Mărturisirile tulburătoare pe care le-a făcut despre băiețelul bolnav
Drama lui Kamara

Drama lui Kamara. Mărturisirile tulburătoare ale artistului despre băiețelul său bolnav. Artistul este un tată devotat și se dedică în totalitate fiului său, Leon, pe care îl consideră ca fiind sufletul său pereche. De altfel, Kamara se luptă de 7 ani ca fiul său care suferă de tetrapareză spastică să se facă bine.

Mărturisirile tulburătoare ale lui Kamara despre băiețelul bolnav

Kamara petrece mult timp cu fiul său care s-a născut cu probleme de sănătate. El și fosta soție fac tot ce le stă în putere pentru ca micuțului Leon să îi fie bine.

„Atunci când Leon este la mine, sunt tot timpul cu el. Nu am bonă, în momentul de față, am avut în trecut o persoană care mă ajuta în momentele cheie, vorbim de un interval orar în care reușeam, cât de cât, să îmi desfășor treaba.

În general, acest lucru se întâmpla după ce terminam prima parte a zilei cu el, însă nu mai am bonă, a plecat să aibă grijă de mama ei soacră, în Arad. Rar, ea mai ajunge pe la noi, dar mai mult de dor. Oriunde merg, îl iau cu mine, chiar și la o emisiune care nu ține mult. În momentele complicate, îl las la fosta mea soție, ne mai ajutăm”, a explicat acesta, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Kamara nu se dă în lături de la diverse provocări, mai ales când vine vorba de a-și ajuta fiul, astfel că va lupta în ring împotriva unui fost concurent la Exatlon, iar banii strânși vor fi folosiți pentru tratamentul lui Leon.

„Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon, mă pregătesc intens în fiecare zi, atunci când nu este la mine, pentru a face față. În săptămâna în care vine la mine, o să mă pregătesc, dar mai puțin. O să mă lupt împotriva lui Iulian Pîtea, care a participat la Exatlon. În aceeași gală o să concureze și Giani Kiriță cu Andi Constantin. Tot ce adun de pe urma evenimentului o să fie pentru Leon”, a mai precizat artistul.

„I-am spus că nu poate să renunțe”

Kamara a vorbit și despre momentul în care și-a privit pentru prima dată fiul, dar și cum îl ajută Leon pe el în fiecare zi să devină un om mai puternic și, de ce nu, mai înțelept.

„La început îmi era frică, văzându-l așa de mic, parcă nu știam de unde să îl apuc. Dar imediat ne-am lipit unul de celălalt, când i-am văzut privirea blajină, m-am topit. E un copil dulce, are un suflet frumos, am crescut împreună. Chiar dacă am mai trecut prin această experiență, pe atunci eram mai mic, așa că acum am gustat-o altfel.

Sunt mai responsabil și mai puternic ca om, însă și el m-a ajutat să devin mai puternic, văzând prin câte dificultăți trece. O singură dată l-am auzit: „Renunț!”. I-am spus că nu poate să renunțe, este un leu, iar eu sunt tatăl leului, care nu renunță. Este foarte înțelept, de asemenea”, a conchis artistul.

Fiul lui Kamara, Leon, în vârstă de 7 ani, a fost supus mai multor intervenții chirurgicale destul de complicate.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Locul din România care îți taie răsuflarea. Parcă este desprins din basme
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro