Kamara și-a petrecut ziua de naștere într-un mod inedit. Ce a făcut artistul: „Am avut 3 torturi” EXCLUSIV

Kamara și-a petrecut ziua de naștere într-un mod inedit. Ce a făcut artistul: „Am avut 3 torturi” EXCLUSIV
„Încă nu este posibil să ne întoarcem în timp” - Kamara

Kamara a împlinit 46 de ani, astfel că și-a surprins fanii cu o postare inedită făcută în mediul online. Acesta a punctat că s-a născut la o diferență de 100 de ani față de Constantin Brâncuși. Artistul ne-a dezvăluit cum și-a petrecut ziua de naștere, oferind detalii și despre micuțul lui, Leon.

Cum și-a petrecut Kamara ziua de naștere

Marele Constantin Brâncuși s-a născut pe data de 19 februarie 1876, iar Kamara pe 19 februarie 1976, la 100 de ani mai târziu. Artistul a mărturisit că a petrecut timp de 3 zile, a fost plecat din București, apoi s-a bucurat de clipe minunate alături de Leon și mămica lui. Ulterior, el s-a întâlnit și cu prietenii.

„Am făcut postarea cu Brâncuși, sunt născut la 100 de ani după. A fost o zi frumoasă, am fost plecat din București, după care am petrecut-o cu Leon, cu mămica lui, dar și cu bunica.

Apoi am fost cu băieții, practic am petrecut 3 zile, am avut 3 torturi. Toate au fost bune și diferite.”, a dezvăluit Kamara, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce a învățat până acum

Kamara a oferit și o lecție de aur. Acesta a mărturisit că maturitatea și înțelepciunea nu se câștigă într-un anumit punct, ci, mai degrabă, oamenii învăță pe tot parcursul vieții.

Artistul a punctat că persoanele învață în permanență din toate experiențele pe care le au de-a lungul anilor. „Învățăm în permanență, nu doar până acum. Învățatul nu se termină într-un anumit punct.”, declară artistul.

„Încă nu este posibil să ne întoarcem în timp”

De asemenea, Kamara consideră că toate experiențele pe care le trăiesc oamenii îi ajută să ajungă în punctul în care se regăsesc în zilele noastre. Artistul a explicat că persoanele care sunt fericite cu situația din prezent ar putea să se gândească la faptul că nu ar trebui să schimbe ceva.

„Mă gândesc că dacă aș face ceva diferit s-ar schimba lucruri poate și în bine, poate și în rău. Nu știu ce să zic, încă nu este posibil să ne întoarcem în timp. Nu putem să știm dacă ar fi bine sau rău. Evident că ne-am gândi că am putea lua alte decizii, să nu facem anumite lucruri.

Până la urmă, ideea este că tot ce am făcut ne-a adus în situația în care suntem azi. Dacă suntem fericiți cu situația în care ne aflăm, poate nu ar fi bine să schimbăm nimic.”, a mai zis îndrăgitul artist.

Kamara, un tătic dedicat

Artistul este un tătic extrem dedicat și încearcă să îi ofere fiului său tot ce este mai bun. Kamara petrece mult timp alături de Leon, pe care îl consideră sufletul său pereche. Acesta ne-a dezvăluit că micuțul a fost răcit, însă acum se simte mult mai bine:

„Este bine, e cu mine acum în mașină. A fost puțin răcit, dar este bine. Petrec mult timp cu el, e sufletul meu pereche. Seamănă cu mine, dar și cu mămica lui, la mimică și alte lucruri.”

Kamara observă că micuțul seamănă atât cu el, cât și cu mămica lui. Artistul nu ratează niciun moment și postează numeroase fotografii cu Leon în mediul online. Fiul său este extrem de îndrăgit de internauți, mai ales pentru că mereu este surprins cu zâmbetul pe buze.

Urmăriți Playtech.ro și pe