Leon, operat din nou în Spania. Primele informații despre starea de sănătate a fiului lui Kamara

Leon, operat din nou în Spania. Primele informații despre starea de sănătate a fiului lui Kamara
Leon, operat din nou in Spania. Primele informatii despre starea de sanatate a fiului lui Kamara

Celebrul cântăreț Kamara trece prin momente dificile. Fiul său, Leon, a fost operat din nou în Spania. Artistul a făcut primele declarții despre starea de sănătate a băiețelului său. În vârstă de șapte ani, micuțul s-a născut cu tetrapareză spastică, o formă gravă de paralizie cerebrală.

Fiul lui Kamara a fost operat din nou

Deși are o vârstă fragedă, fiul lui Kamara de la trupa „Alb și Negru” a trăit în acești ani cât trăiesc alții într-o viață. Băiețelul a ajuns să considere spitalele din țară și din străinătate ca fiind a doua lui casă. Recent, acesta a fost supus unei noi intervenții chirurgicale din cauza diagnosticului grav pe care medicii i l-au pus micuțului de când s-a născut.

Kamara și fosta lui soție, Oana, au plecat cu Leon la Barcelona, Spania, pentru ca băiețelul lor să fie din nou operat. Vestea a fost dată chiar de artist pe pagina de Facebook.

„Am ajuns la Barcelona pentru o nouă operatie de Miotenofasciotomie cu Doctorul Igor Nazarov. Inca un pas pentru Leon”, a scris Kamara pe internet.

Leon a suferit a opta intervenție chirurgicală

Fiul lui Kamara, Leon, a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza problemelor grave de sănătate depistate încă de la naștere. Micuțul a suferit a opta intervenție chirurgicală, de această dată o operație de alungire a mușchilor. Cei doi părinți au trecut prin clipe cumplite cât au așteptat în timpul operației fiului lor.

Așadar, cei trei au ajuns marți, 14 septembrie, în Barcelona, pentru ca Leon să intre în sala de operație. Kamara a făcut declarații despre starea de sănătate a lui Leon, chiar după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o cel mic. Deoarece băiețelul lui s-a născut cu tetrapareză spastică, cel mic este nevoit să treacă printr-o serie de tratamente, dar și operații destul de dureroase.

Kamara a făcut primele declarații despre starea de sănătate a fiului său

După intervenția chirurgicală din Barcelona a lui Leon, Kamara a oferit detalii despre cum decurge evoluția fiului său.

„E bine! Suntem la Barcelona după intervenție. Sunt aici cu Oana și Leon, se odihnesc. Am ieșit din spital, a fost o intervenție reușită. Medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat. (…) Este vorba despre o alungire de mușchi fără de care el nu mai poate progresa la fel de bine prin tratamentele de chineto-terapie.”, a spus Kamara la Antena Stars.

Ce nu trebuie să facă micuțul Leon

De asemenea, tatăl copilului a mărturisit că urmează o perioadă intensă de recuperare pentru Leon. Primele trei săptămâni sunt mai dificile, deoarece nu are voie să facă mișcare. Abia după o lună, micuțul va putea face ușor anumite mișcări de mobilizare, iar după trei luni, Leon va intra într-un program de recuperare mai avansat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI