20 ian. 2021 | 13:55

Drama care i-a marcat viața lui Edward Sanda. ”În timp ce făcea duș, a murit de la gaze”

Monden
Drama care i-a marcat viața lui Edward Sanda. ”În timp ce făcea duș, a murit de la gaze”
Drama care i-a marcat viața lui Edward Sanda

Edward Sanda este un om liniștit. Cariera îi merge pe o pantă ascendentă, iar în plan personal strălucește, afirmând cu fiecare ocazie că și-a găsit iubirea vieții sale, căreia îi face necontenit declarații de dragoste. Însă, înainte de tihna de acum a fost furtună. Tânărul artist a trecut printr-o dramă care i-a marcat viața, după ce prima lui iubită a murit.

„N-am dormit, am fost în șoc”. Edward Sanda, detalii despre drama care i-a marcat viața

Edward Sanda împărtășește adesea episoade, fie plăcute, fie neplăcute, cu fanii. Recent, acesta a povestit un moment cumplit trăit în adolescență, peste care a trecut cu ajutorul oamenilor dragi.

„Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze.

Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea, am fost în șoc, trebuia să ne întâlnim. Iar după aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor”, a povestit cântărețul la Antena Stars.

Este logodnicul Cleopatrei Stratan

6 octombrie 2020 este ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și tot atunci iubitul ei, Edward Sanda, a cerut-o în căsătorie.

„Aș putea să spun ce cadou am primit de la el. E ceva la care nu mă așteptam de la el, anume o cerere în căsătorie. Este un inel de logodnă. Bănuiam că o să se întâmple la un moment dat, dar nu m-am așteptat sub nicio formă că o să fie astăzi.

A fost o cerere fabuloasă, sinceră, unde am participat doar noi doi, ceea ce a contat pentru mine foarte mul”, a povestit Cleopatra în ziua cea mare, pentru Observator.

„Nici eu nu știu cum am nimerit mărimea inelului. Complice a fost mama mea. Am căutat o zi întreagă, am intrat de cinci ori în fiecare magazin pe care l-am găsit, până m-am hotărât și am zis că ăsta e, gata. L-am luat ochiometric. Perfect îi vine!”, a completat Edward.

„Chinul nu a fost cu inelul. A fost o surpriză și pentru noi, adică prea repede a crescut și el. Mama, știi, mă însor. Noi știam că ei, de când și-au oficializat relația, el a spus că ea e fata pe care o așteptam. Ea a zis la fel. A fost ceva wow”, a declarat mama solistului, prezentă la eveniment.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro