S-a logodit la 18 ani! Ce vedetă din România și-a luat familia și fanii prin surprindere

S-a logodit la 18 ani! Ce vedetă din România și-a luat familia și fanii prin surprindere

În urmă cu 15 ani, o micuță domnișoară lua cu asalt topurile muzicale românești. Era o fetiță venită din Republica Moldova și se numea Cleopatra Stratan. Melodia de atunci, ”Ghiță”, avea să devină un hit cântat la toate posturile de radio.

Cleopatra Stratan s-a logodit la 18 ani

Acum, în 2020, acea fetiță cu basmaua ei roșie, a devenit o superbă domnișoară de 18 ani. Dar asta nu este tot. Ieri Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Edward Sanda. La începutul lunii septembrie cei doi anunțau că vor deveni părinți. Lucru care i-a bucurat pe fanii tinerei vedete. Odată cu noile informații, internetul a luat foc de-a dreptul.

Vedeta și-a luat familia și fanii prin surprindere

Invitați fiind la emisiunea lui Cătălin Măruță, Edward a fost cel care a dat, într-un fel sau altul, vestea unei posibile căsătorii. Ieri, în spațiul online Edward Sanda a publicat primele poze cu inelul de logodnă oferit iubitei sale, Cleopatra Stratan, și după imagini este clar că tânăra a acceptat cererea.

Ieri, pe 6 octombrie, Cleoptatra Stratan a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, și ce cadou mai frumos putea să primească, decât cererea în căsătorie din partea lui Edward Sanda? Surse apropiate celor doi spun că nimeni nu știa de acest cadou, nimeni în afară de părinții tânărului Edward Sanda.

S-a logodit la 18 ani! Ce vedetă din România și-a luat familia și fanii prin surprindere
Cleopatra Stratan cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani

Într-un interviu publicat pe rețelele de socializare Cleopatra Stratan a vorbit cât se poate de sincer de relația cu Edward și de faptul că-și dorește să-și trăiască viața alături de acesta.

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, povestea Cleopatra Stratan în luna august a acestui an.

După o relație de mai bine de 7 luni, Cleopatra Stratan, acum la 18 ani, și Edward la 22, au decis să facă următorul pas în relația lor. Lucrurile au evoluat rapid între cei doi, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun. Conform celor povestite de Cleopatra, cei doi s-au cunoscut în 2014 la Caracal, la un concert. Ulterior cei doi au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia ”Cozonac”. Se pare că acela a fost momentul când s-au descoperit unul pe celălalt, iar în februarie relația lor a evoluat, înainte de începerea pandemiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI