Drama Andreei Esca pe care românii nu o știu. Regretul cu care trăiește de o viață întreagă

Drama Andreei Esca pe care românii nu o știu. Regretul cu care trăiește de o viață întreagă
Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu

Andreea Esca este foarte discretă când vine vorba despre viața sa personală. Relația sa cu Alexandre Eram a fost ținută mereu departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă interesul presei pentru detalii ascunse ale vieții prezentatoarei TV a fost mare, vedeta a rezistat cu brio. Drama Andreei Esca pe care românii nu o știu există de multă vreme.

Imaginea ProTV a recunoscut care este regretul cu care trăiește de o viață întreagă. Secretul este legat de familia sa.

Drama Andreei Esca pe care românii nu o știu. Regretul cu care trăiește

Prezentatoarea Știrilor Pro Tv a oferit un interviu, în exclusivate, pentru revista Tango. Aici, vedeta TV a vorbit, în premieră despre unul dintre marile regrete ale vieții sale. Fiind o persoană legată strâns de familia sa, Andreea duce cu ea un regret de care nu va putea scăpa întreaga viață.

Bunicul Andreei Esca a fost unul dintre deținuții politici ai regimului comunist. Din păcate pentru ea, Esca nu și-a cunoscut niciodată bunicul, care s-a stins la puțin timp după ce a părăsit temnița în care fusese aruncat:

„ Mama a vrut să dea la teatru când era la liceu, numai că tatăl ei făcuse închisoare politică și nu a vrut să scrie pe hârtiile acelea că a murit, pentru că așa făceau atunci copiii ca să poată să intre la astfel de facultăți.”, a spus vedeta ProTv.

Nu și-a cunoscut niciodată bunicul

Andreea Esca nu a apucat să își cunoască bunicul. A aflat despre chinul și suferința la care a fost supus din povestirile bunicii sale și a părinților. Esca a recunoscut că are un mare regret că nu a avut timp să îl cunoască.

„Bunicul meu a făcut închisoare pentru că era împotriva comuniștilor. A făcut cincisprezece ani de închisoare politică. Eu nu l-am cunoscut, eram foarte mică atunci și a murit la puțină vreme după ce a ieșit din închisoare.”, a mai mărturisit prezentatoarea tv.

Angajata postului din Pache Protopopescu și-a continuat seria dezvăluirilor despre familia sa. Esca a recunoscut că informațiile i-au parvenit de la cei apropiați

„Nu știu, nu am avut acces decât la niște povești. Pe ei însă, da. Bunica mea nu lucra, s-a trezit la 39 de ani singură, cu doi copii, nici nu avea haine cu care să iasă pe stradă, pentru că avea înainte niște haine extrem de elegante, care nu mai erau potrivite vremurilor.”, a punctat vedeta.

Drama Andreei Esca pe care românii nu o știu a ieșit la suprafață după multă vreme. Vedeta ProTv a mărturisit că, din păcate, va trăi cu acest regret întreaga sa viață.