EXCLUSIV Andreea Esca intervine în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a interzis fetei sale

EXCLUSIV Andreea Esca intervine în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a interzis fetei sale
Scandalul dintre Antonia și Alexia face victime colaterale

Prezentatoarea știrilor PRO TV intervine în scandalul momentului și își pune fiica la punct.

Scandalul dintre Antonia și Alexia face victime colaterale

A trecut aproape o lună de la izbucnirea scandalului dintre Antonia și Alexia Eram, care a dus la destrămarea unei prietenii trainice, dar și a unei colaborări extrem de profitabile dintre Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden. Totul ar fi pornit de la antipatia dintre Antonia și fiica Andreei Esca, două femei extrem de frumoase, între care a intervenit o ranchiună viscerală. Astfel, supărată nevoie mare că Alexia petrece aproape tot timpul la studioul de înregistrări, frumoasa artistă i-ar fi cerut lui Alex Velea să îi interzice iubitei lui Mario Fresh să stea toată ziua, bună ziua, pe capul lor.

Alex s-a conformat, iar de acolo a fost doar un pas până la un scandal de proporții. După un schimb acid de replici prin intermediul social media, Alex Velea a decis întreruperea colaborării cu Mario, cel pe care l-a crescut încă de la vârsta de 11 ani, dar și cea cu Lino Golden. Artistul i-a acuzat pe cei doi că au uitat de unde au plecat și că au mușcat mâna care i-a hrănit. Tot acest scandal a făcut și victime colaterale. Alex Velea și-a concediat impresarul, pe Ursu, omul care i-a stat alături de la începutul carierei, doar pentru că acesta nu a vrut să renunțe la a-i mai reprezenta pe Mario și pe Lino.

Andreea Esca intervine în scandalul dintre Antonia și Alexia
Andreea Esca intervine în scandalul dintre Antonia și Alexia

Andreea Esca și-a liniștit fiica

Văzând că lucrurile merg mult prea departe și că numele fiicei sale apare zi de zi în presă, Andreea Esca a luat atitudine. Potrivit surselor noastre, prezentatoarea știrilor PRO TV a avut o discuție serioasă cu fiica ei: “Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale.

I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apopiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică. Au o relație deosebită, iar Andreea are mult tact, a știut cum să pună problema”, au declarat apropiați ai celor două, pentru impact.ro.