Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte știrista trustului după ce a luat virusul

Covid-19 la PRO TV, din nou. Cum se simte știrista trustului după ce a luat virusul
O noua vedeta de la Pro TV este infectata cu coronavirus

După Andreea Esca și Neti Sandu, o altă prezentatoare de știri de la postul de televiziune PRO TV s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre Andreea Marinescu, în vârstă de 38 de ani.

Covid-19 la PRO TV, din nou. Andreea Marinescu a luat virusul

Astfel că prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață a declarat că se simte bine și ține în permanență legătura cu medicul de familie.

„În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a declarat Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Andi Moisescu și Neti Sandu, de la Pro TV, de asemenea, infectați cu coronavirus

De asemenea, o altă vedetă care are coronavirus este și prezentatoarea horoscopului din cadrul știrilor de la Pro TV, și anume, Neti Sandu. Cum aceasta nu a mai apărut la Pro TV în ultimele zile, telespectatorii au început să îşi pună semne de întrebare. Dar Neti Sandu a carificat situația, spunând că s-a infectat cu coronavirus.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a precizat prezentatoarea pentru Pro TV. Neti Sandu a mai adăugat:

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a spus Neti Sandu în urmă cu câteva zile.

De asemenea, și Andi Moisescu de la PRO TV a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îşi anunţa fanii despre situaţia neplăcută în care se află.

“La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus îndrăgitul realizator TV pe pagina personală de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI