Dovada clară că Georgiana Lobonț face o grămadă de bani din muzică. Ce am aflat despre ea acum (exclusiv)

Dovada clară că Georgiana Lobonț face o grămadă de bani din muzică. Ce am aflat despre ea acum (exclusiv)
Dovada clara ca Georgiana Lobont face o gramada de bani din muzica

Georgiana Lobonț se bucură de un mare răsfăț. Cea supranumită prințesa muzicii populare din Ardeal are o carieră de invidiat, o familie fericită și un soț care-i face toate poftele posibile. Recent, frumoasa artistă a primit cadou de la partenerul ei de viață un bolid de lux cu zero kilometric la bord, în valoare de peste 100.000 de euro.

Dovada clară că Georgiana Lobonț face o grămadă de bani din muzică

Prințesa muzicii populare din Ardeal trăiește pe picior mare, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Deși pandemia de coronavirus a reprezentat o perioadă dificilă pentru cei mai mulți dintre artiștii din România, acest lucru nu a afectat-o pe Georgiana Lobonț. Artista se laudă cu bijuteria pe patru roți pe care a primit-o în dar de la partenerul ei de viață.

„Mașina am cumpărat-o împreună cu soțul meu, pentru că noi muncim împreună, el este impresarul meu. Autoturismul este nou. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest lucru pentru că eu nu mi-am luat această mașină să mă laud, mi-am cumpărat-o că mi-am dorit-o pentru sufletul meu.

Mașina costă destul de mult, nu vreau să îți spun o sumă exactă, ci doar că peste 100.000 de euro. Mașina mă ajută mult atunci când plec la spectacole prin țară, o să o conduc eu pentru că soțul meu este pasionat de lucrurile utile: are un ATV, o dubă și A3.”, a declarat artista Georgiana Lobonț, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cât bani câștigă, de fapt, artista Georgiana Lobonț

Prințesa muzicii populare din Ardeal trăiește pe picior mare. Deși nu a mai avut activitate profesională foarte încărcată din cauza pandemiei de coronavirus care a interzis evenimentele, Georgiana Lobonț s-a descurcat de minune pe plan financiar, gestionându-și afacerile cu succes.

De asemenea, frumoasa interpretă de muzică populară este mai mult decât bucuroasă de a începe din nou să cânte la evenimente, având în vedere faptul că s-au relaxat foarte mult restricțiile.

„În perioada asta am lucrat foarte mult la studio, o să lansez multe piese în colaborare cu artiști care sunt în trending, o să vedeți. Ne bucurăm că au început și spectacolele, aseară am avut unul, în seara aceasta altul. Weekend-ul trecut am lucrat și weekend-ul acesta aven cântări. Încetul cu încetul totul revine la normalitate.

În pandemia aceasta, ne-am reorientat spre partea de Youtube, online, a fost foarte bine. Ar fi păcat să ne plângem și să spunem că ne-a mers rău. În pandemie ne-am cumpărat și o vilă, în Dej, de 120.000 de euro. Ne-am dorit-o foarte mult. Este frumoasă, a meritat cheltuiala. De asemenea, mă bucur că am avut mai mult timp pentru familie, pentru soțul meu, pentru cei doi copilași pe care îi avem împreună”, a completat artista pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI