Georgiana Lobonț e plină de bani. Pe ce a dat 120.000 de euro, în plină criză financiară EXCLUSIV

Georgiana Lobonț e plină de bani. Pe ce a dat 120.000 de euro, în plină criză financiară EXCLUSIV
Georgiana Lobonț e plină de bani.

Georgiana Lobonț, “Prințesa muzicii populare din Ardeal”, are o familie de invidiat, doi copii superbi și un soț care o adoră. Cu toții s-au mutat recent într-o vilă în valoare de 120.000 de euro, în Dej. Solista ne-a vorbit, pentru Playtech.ro, și despre relația cu Armin, saxofonist de top, despre care s-a zvonit că ar fi iubit-o. ”Cu Armin țin legătură și ne înțelegem foarte bine”.

Georgiana Lobonț e plină de bani

Georgiana Lobonț este căsătorită de cinci ani cu impresarul său, Rareș Ciociovan, cu care are doi copii, Eduard – Nicholas (4 ani) și Maria (3 ani). În ultima vreme, circulă zvonul că între ea și celebrul saxofonist, Armin Nicoară, ar fi fost mai mult decât o relație profesională. Contactată de reporterii Playtech.ro, Georgiana Lobonț a dorit să facă unele precizări:

“Cu Armin țin legătură și ne înțelegem foarte bine. Colaborăm de minune. Soțul meu nu este gelos pe el, nu are de ce să fie. El este impresarul meu. El ține evidența contractelor, unde merg, unde sunt invitată. Eu nu am timp de asta, trebuie să mă ocup de copilași plus că și scriu versuri”.

Totuși, Georgiana și Armin au avut probleme, în trecut:

”Noi suntem prieteni foarte foarte buni, dar am avut și momente de cumpănă, pentru că așa se întâmplă când alții sunt invidioși pe o prietenie sinceră fără interese. Jumătate de an nu am vorbit chiar deloc, pentru că nu am avut voie, motivele le știm doar noi, dar acum sperăm ca relația noastră de prietenie să dureze foarte mult și să nu mai lăsăm pe nimeni să ne-o destrame.”,  povestea Georgiana, la PRO TV.

Georgiana Lobonț și-a cumpărat o vilă de 120.000 de euro, în Dej

Georgiana susține că s-a bucurat de pauza profesională:

“În pandemia aceasta, ne-am reorientat spre partea de Youtube, online, a fost foarte bine. Ar fi păcat să ne plângem și să spunem că ne-a mers rău. În pandemie ne-am cumpărat și o vilă, în Dej, de 120.000 de euro. Ne-am dorit-o foarte mult. Este frumoasă, a meritat cheltuiala. Plus că mă bucur că am avut mai mult timp pentru familie, pentru soțul meu, pentru cei doi copilași pe care îi avem împreună”.

Armin Nicoară se însoară, anul viitor, cu solista Claudia Puican

În urmă cu câteva zile, Armin Nicoară ne-a oferit detalii, pentru Playtech.ro, despre nunta cu solista Claudia Puican:

“Nu știu când o să avem nuntă, cel mai probabil anul viitor. Au început cântările în ultimele zile și sună telefonul, d-abia îi mai fac față, dar asta mă bucură foarte mult. Însă, nu uit deloc de nuntă, am vorbit deja, zilele trecute, cu un masterchef pentru ca invitații să aibă tot felul de bunătăți, să le placă. Tata se interesează pentru o formație din Turcia, pentru petrecere. Vreau o nuntă cu peste 1.000 de persoane. Pe mine mă roagă mulți să îi chem la nuntă. M-am gândit că nu o să am timp să mă văd cu toți, ca să le dau invitația, așa că o să îi anunț pe wp”.

Urmăriți Playtech.ro și pe