29 oct. 2023 | 13:31

Dorian Popa, disperat după ce a fost prins drogat la volan. „Plângea, se blestema”! Elena Merișoreanu, despre suferința artistului EXCLUSIV

Monden
Dorian Popa, disperat după ce a fost prins drogat la volan.
Dorian Popa si Elena Merisoreanu au participat la emsiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici

Crește alarmant numărul vedetelor surprinse de oamenii legii, la volan, sub influența substanțelor interzise. Vineri seară, și Dorian Popa, actor, dar și influencer de top, cu peste 2 milioane de urmăritori, a dat de necaz.

Iată ce spune Elena Merișoreanu despre situația lui Dorian Popa, cu care a legat o strânsă prietenie, după participarea lor la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV): ”El lua și niște pastile, ca să se poată odihni, muncește tare mult”, ne-a declarat solista, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dorian Popa, surprins în trafic sub influența substanțelor interzise. Explicația influencerului de top, cu două milioane de urmăritori

Solist, actor și influencer de top, Dorian Popa a rămas vineri seară fără permisul auto, după ce a fost testat pozitiv la canabis. Când a fost oprit în trafic de polițiști, în localitatea Domnești, din Județul Ilfov, unde locuiește, Dorian era îmbrăcat într-un halat de baie. În urma testului la substanțe interzise și care a ieșit pozitiv, el a menționat că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental fum dintr-un joint.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21.15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Citește și: Scuza găsită de Dorian Popa pentru substanţele interzise consumate

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov.

Dorian Popa este bun prieten cu Elena Merisoreanu

Dorian Popa este bun prieten cu Elena Merisoreanu

Ce a vorbit Elena Merișoreanu cu Dorian Popa, ieri, la telefon: ”Plângea săracul, se blestema că e nevinovat”

Contactată azi de Playtech Știri, celebra solistă Elena Merișoreanu, care a legat o frumoasă prietenie cu Dorian Popa, din perioada în care au fost colegi de suferință, la concursul de supraviețuire ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), ne-a vorbit despre situația lui. Și ea a fost surprinsă de cele aflate, în condițiile în care știa că Dorian Popa milita împotriva drogurilor.

”Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea saracul, se blestema ca e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, nea mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: ”Banul dezumanizează”

Întrebată de Playtech Știri dacă și ea e de părere că celebritatea i se poate urca la cap unei vedete, Elena Merișoreanu a menționat, cu o mare doză de convingere.

”Nu știu ce se tot întâmplă, în showbiz, în zona noastră, de folclor, văd că încă nu sunt drogați, dar, în rest, m-a îngrozit ce tot aud și văd, pe la televizor. Celebritatea, da, clar, ți se urcă la cap. Banul dezumanizeaza, cei bogați devin curioși să încerce senzații tari”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru PlaytechȘtiri.

Elena Merișoreanu: ”La petrecerile unde mergeam să cânt era un fum de-l tăiai cu cuțitul”

Elena Merișoreanu, celebră solistă de muzică populară, ne-a mai povestit și prin ce a trecut ea, la petreceri, astfel că tinde cumva să îi dea dreptate bunului ei prieten, Dorian Popa.

”De pildă, eu nu am fumat țigări niciodată, însă doctorul mi-a spus că mă pot îmbolnăvi și de la cei care fumează în jurul meu. Și, da, am inhalat atât de mult fum de țigară, pe la nunți!

Păi, la petrecerile unde mergeam să cânt, era un fum de-l tăiai cu cuțitul, se poate ca Dorian sa aibă dreptate că a inhalat de la club substanțe interzise. Nu este exclus!”, ne-a mai declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Psihologii, despre gestul lui Dorian Popa

În ultima vreme, tot mai multe vedete au avut de dat socoteală, în fața oamenilor legii, după ce au fost suprinse, la volan, sub influența substanțelor interzise. Este vorba despre Margherita de la Clejani, Ana Morodan și Chef Foa.

”Contesa Digitală” a fost recent condamnată la un an, trei luni și zece zile de închisoare, cu suspendare. Va fi obligată și să participe la un program de reintegrare socială, unde să efectueze muncă neplătită, în folosul comunității. Decizia nu este însă definitivă.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Regula care se va aplica în toate hotelurile. Schimbarea va afecta unitățile de cazare din România
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Plata pensiilor. Perioada în care banii pot fi ridicați de la ghișee, dacă beneficiarii nu au fost găsiți acasă
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Se impune prin lege în România. Guvernul a luat decizia astăzi, 9 mai: Să fie obligați!
Capital.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro