Dorian Popa, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Ce se întâmplă între cei doi și când se căsătoresc EXCLUSIV

Dorian Popa, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui. Ce se întâmplă între cei doi și când se căsătoresc EXCLUSIV
Dorian Popa, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui.

Dorian Popa și Claudia Iosif au o relație de mai bine de zece ani, conform mărturisirilor făcute de artist pentru impact.ro. Niciunul dintre cei doi nu consideră însă că povestea lor de dragoste trebuie oficializată printr-o căsătorie. Artistul își dorește copii, dar nu în acest moment, ci doar după ce va prospera afacerile familiei.

Dorian Popa, dezvăluiri neașteptate despre iubita lui

Dorian Popa este un artist extrem de discret atunci când vine vorba despre viața sa personală. Potrivit mărturisirilor făute pentru impact.ro. acesta are o relție de mai bine de zece ani cu prietena sa, Claudia Iosif, cu cinci ani mai în vârstă. Cei doi locuiesc la Domnești, în casa artistului, colaborează profesional și se iubesc la fel ca-n prima zi. Recent, Claudia a împlinit 39 de ani și și-a sărbătorit ziua singură, întrucât Dorian era plecat la filmări, în Grecia.

„Iubita mea, de fapt nevasta mea, nu avea cum să se supere. Nu suntem căsătoriți, dar avem zece ani de relație, alții sunt și nu prind cinci ani. Ea știe că munca pentru familia noastră este extrem de importantă, noi amândoi am plecat de jos…Plus că a fost una dintre zilele de naștere intermediară.

Dacă era vorba de una cu schimbare de prefix sau alte momente mai importante nu aș fi făcut acest pas, să plec. Dar era o zi de naștere, ca multe altele pe care le-am avut noi doi. Eu de cele mai multe ori, de ziua mea de naștere sunt la concerte pentru că sunt născut pe 7 august, în mijlocul verii. În plus, și de Revelion eram la muncă, pentru un artist e o obișnuință. Am fost de ziua ei și acasă, dar și la concerte”, a mărturisit artistul pentru impact.ro.

Au făcut bani împreună

Dorian nu a ascuns nici faptul că atât el, cât și partenera sa, nu au provenit din familii înstărite și au pornit de jos, având diverse joburi.

„Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente.

Există un proverb, „dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă”. Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate”, a completat acesta.

Ce spune despre nunta cu Claudia

Deși sunt de zece ani împreună, cei doi nu-și fac planuri de căsătorie și nici să devină părinți.

„Nunta nu e cazul să o facem, sunt destule în showbizz, noi ne vedem de ale noastre, aici la țară, la Domnești. Deocamdată mă consider ușor tinerel, iar Dumnezeu vrea să agonisesc ca să refac tot ce tatăl nostru a distrus în urma noastră”, ne-a mai spus acesta.

Dorian Popa a văzut moartea cu ochii

Cât despre incidentul recent, din Grecia, când artistul a fost percheziționat, de mascați, acesta a mărturisit că s-a speriat foarte tare când a văzut armele îndreptate în direcția sa.

„Sunt absolut sigur că-și făceau doar meseria. Faptul că au văzut la mine o mașină opulentă, un ceas care atrage atenția și niște haine în același ton au decis probabil că e cazul să vadă despre ce e vorba. Or fi crezut că sunt traficant, pește. Să nu-i judecăm pe oameni, ei întâlnesc mulți astfel de ipochimeni prin lume. Pentru mine a fost o premieră. Sunt absolut sigur că pentru ei nu.

Am înțeles că e un fel de a-și impune ei autoritatea, puterea, prin aceste percheziții mai dure, ma agresive. Până la urmă, dacă vrei să te impui într-o lume a infractorilor ăsta e un mod de a o face. Pot să-ți zic că mi s-a părut un pic mai mult exagerat doar faptul că au îndreptat armele spre mine.

M-am speriat. Atâta timp cât nu era vorba despre o anume mașină care să se potrivească unei descrieri, mi se pare exagerat să îndrepți arma către un om pe care doar îl controlezi.

Nu vorbim de pistoale, ci de trei mitraliere. Aveau și un kalasnikov și cred că două MP4. Nu-i de joacă, eu chiar m-am speriat. Pentru că într-o fracțiune de secundă în care tu în calitate de suspect faci o mișcare greșită, de frică, apasă pe trăgaci…În rest nu m-a deranjat”, a încheiat acesta.

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian

Claudia Iosif, cu cinci ani mai mare decâ artistul, este designer vestimentar. Aceasta creează haine sport pe care Dorian le poartă prin clipuri sau aparițiile publice. Recent, iubita artistului a spus că nu crede în căsătorie și că partenerii ar trebui să stea într-un cuplu atâta timp cât se simt bine unul cu celălalt și nu pentru alte interese.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI