Câți bani a câștigat Dorian Popa pentru mai puțin de un minut în filmul lui Selly. Suma este incredibilă

Câți bani a câștigat Dorian Popa pentru mai puțin de un minut în filmul lui Selly. Suma este incredibilă
Cati bani a primit Dorian Popa pentru a aparea in filmul lui SellyCati bani a primit Dorian Popa pentru a aparea in filmul lui Selly

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țară. Pe lângă cariera sa artistică, fostul concurent de la Asia Express câștigă foarte mulți bani din proiectele sale de imagine și din reclamele pe care le promovează pe conturile sale de pe rețelele sociale. Mai mult de atât, Dorian Popa a câștigat o mică avere pentru o apariție într-un film de doar câteva secunde.

Ce sumă fabuloasă a primit Dorian Popa pentru un rol de câteva minute într-un film

Dorian Popa trăiește pe picior mare. Celebrul artist câștigă o avere din contractele sale din mediul online, pe lângă cariera sa în muzică și televiziune.

Veniturile vedetei sunt completate și de aparițiile sale scurte în diferite filme. Recent, Dorian Popa a apărut doar câteva secunde în filmul „Tabăra”, produs de prietenul său Selly, rol pentru care ar fi încasat o sumă de aproximativ 5000 de euro.

Mai mult de atât, Dorian Popa ar fi încasat aceeași sumă de bani și pentru rolul pe care l-a interpretat în pelicula „5Gang un altfel de Crăciun” din 2019. Așadar, se pare că actorul ar fi primit 10.000 de euro. La aceste venituri fabuloase se adună cele 40.000 de euro pe care artistul le câștigă din Youtube, în fiecare lună.

Dorian Popa câștigă 40.000 de euro lunar din clipurile de pe Youtube

În ultimii ani, Dorian Popa a devenit unul dintre cel mai bine plătiți vloggeri de la noi și nu se ascunde cu veniturile pe care le câștigă, în fiecare lună.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real.

Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian Popa, acum ceva timp.

Dorian Popa a dat lovitura, la începutul anului 2022. Influencerul a făcut o investiție majoră. A dat peste 50.000 de euro, când a cumpărat încă 1400 de metri pătrați de teren, în Domnești, chiar lângă vila în care locuiește.

Artistul a specificat faptul că a construit alte șase case, finisate, care vor fi gata la primăvară. Mai mult de atât, Dorian Popa nu le va scoate imediat la vânzare, ci după ce se va construi podul de la Domnești, aflat în lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI