Dorian Popa, din nou la spital. Ce intervenție chirurgicală a suferit artistul

Dorian Popa, din nou la spital. Ce intervenție chirurgicală a suferit artistul
Dorian Popa, din nou la spital. Ce interventie chirurgicala a suferit artistul

Dorian Popa și-a speriat fanii când a ajuns, din nou, la spital. Faimosul cântăreț a fost cel care și-a pus pe jar urmăritorii de pe rețelele sociale, filmându-se de pe patul de spital. Influencerul a suferit o intervenție chirurgicală estetică misterioasă. Despre ce este vorba. De ce își ține admiratorii în suspans.

Dorian Popa și-a făcut o operație estetică

Este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, are o carieră fulminantă în televiziune, este actor și cântăreț. Dorian Popa are fler la afaceri și este genul de om care știe să facă bani din aproape orice, unul dintre motivele pentru care este apreciat de milioane de români din toate colțurile țării.

Sincer, direct și mereu cu zâmbetul pe buze, celebrul artist este veșnic plin de energie, reușind să-și surprindă susținătorii cu ceva nou, de fiecare dată. Recent, Dorian Popa și-a speriat puțin fanii, când s-a filmat pe patul de spital.

Internauții s-au grăbit să-i trimită multe mesaje de încurajare, însă s-au liniștit atunci când și-au dat seama că Dorian Popa nu are probleme de sănătate, iar intervenția este, de fapt, o operație estetică.

Deși nu a vrut să dea detalii privind natura intervenției pe care abia o suferise, după ce s-a trezit din anestezie, actorul din Sacrificiul și Fructul Oprit a spus că se simte foarte bine, semn că operația a fost un real succes.

„Fratele vostru a revenit și se simte extraordinar. Abia aștept să vă spun despre ce este vorba, deocamdată vă mai țin puțin în suspans. Revenim!”, a mărturisit Dorian Popa pe contul său de Instagram.

Dorian Popa, unul dintre cei mai bogați influenceri din România

Câți bani a câștigat Dorian Popa în ultimii ani? A devenit unul dintre cel mai bine plătiți influeceri din România și nu se ascunde cu veniturile pe care le câștigă lunar. De asemenea, potrivit unor zvonuri apărute în presă, actorul ar fi primit 5000 de euro pentru o apariție de câteva secunde în filmul „Tabăra” a lui Selly.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real.

Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian Popa, acum ceva timp.

La început de 2022, Dorian Popa a făcut o investiție majoră. A cumpărat încă 1400 de metri pătrați de teren, în Domnești, chiar lângă vila în care locuiește, unde a construit alte șase case care vor fi gata în această primăvară. Artistul a investit 50.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI