17 mai 2021 | 12:04

Doliu în familia lui Helmuth Duckadam. S-a spânzurat și a fost găsit abia azi

Sport
Doliu în familia lui Helmuth Duckadam. S-a spânzurat și a fost găsit abia azi
Doliu pentru Helmuth Duckadam. S-a spânzurat și a fost găsit abia azi

Zi cumplită pentru Helmuth Duckadam. Fratele lui a decis să își pună capăt zilelor, iar pompierii care l-au găsit s-au îngrozit.

Doliu pentru Helmuth Duckadam

Fratele lui Helmuth Duckadam s-a spânzurat în comuna Șagu, județul Arad. Bărbatul avea 83 de ani, iar totul s-a întâmplat duminică.

Fratele lui Helmuth Duckadam locuia singur, iar vecinii au sesizat autoritățile. Pompierii au ajuns la fața locului, însă nu au putut decât să constate decesul.

“Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau.

La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu.

Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu, potrivit Aradon.

Helmuth Duckadam are 61 de ani și este supranumit Eroul de la Sevilla. Fostul președinte de onoare al FCSB a evoluat în 133 de meciuri pe prima scenă și a câștigat un titlu de campion și o cupă a României. A fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986.

Helmuth Duckadam nu s-a putut vaccina anti-covid-19

Fostul portar român a declarat de curând că a vrut să se vaccineze anti-covid, însă au existat probleme tehnice, așa că a renunțat la idee.

„Am vrut să mă vaccinez, am sunat in call center, dar mi s-a spus că nu figurez în baza de date. De fiecare dată cand am apelat mi s-a spus să sun a doua zi.Sunt eu răbdător, dar, într-un final m-am săturat să tot sun.

Nici nu-mi pot explica cum de nu pot fi găsit deoarece eu am probleme medicale, de atâția ani, fiind și pensionat pe caz de boală de mai bine de 20 de ani. Dar, poate că intre timp, m-am însănătoșit și nu știu eu? S-a produs așa, peste noapte, o minune”, a precizat Helmuth Duckadam pentru ProSport.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Locul din România care îți taie răsuflarea. Parcă este desprins din basme
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro