Doliu în familia lui Helmuth Duckadam. S-a spânzurat și a fost găsit abia azi

Doliu în familia lui Helmuth Duckadam. S-a spânzurat și a fost găsit abia azi
Doliu pentru Helmuth Duckadam. S-a spânzurat și a fost găsit abia azi

Zi cumplită pentru Helmuth Duckadam. Fratele lui a decis să își pună capăt zilelor, iar pompierii care l-au găsit s-au îngrozit.

Doliu pentru Helmuth Duckadam

Fratele lui Helmuth Duckadam s-a spânzurat în comuna Șagu, județul Arad. Bărbatul avea 83 de ani, iar totul s-a întâmplat duminică.

Fratele lui Helmuth Duckadam locuia singur, iar vecinii au sesizat autoritățile. Pompierii au ajuns la fața locului, însă nu au putut decât să constate decesul.

“Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau.

La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu.

Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au precizat Pompierii Voluntari din Șagu, potrivit Aradon.

Helmuth Duckadam are 61 de ani și este supranumit Eroul de la Sevilla. Fostul președinte de onoare al FCSB a evoluat în 133 de meciuri pe prima scenă și a câștigat un titlu de campion și o cupă a României. A fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986.

Helmuth Duckadam nu s-a putut vaccina anti-covid-19

Fostul portar român a declarat de curând că a vrut să se vaccineze anti-covid, însă au existat probleme tehnice, așa că a renunțat la idee.

„Am vrut să mă vaccinez, am sunat in call center, dar mi s-a spus că nu figurez în baza de date. De fiecare dată cand am apelat mi s-a spus să sun a doua zi.Sunt eu răbdător, dar, într-un final m-am săturat să tot sun.

Nici nu-mi pot explica cum de nu pot fi găsit deoarece eu am probleme medicale, de atâția ani, fiind și pensionat pe caz de boală de mai bine de 20 de ani. Dar, poate că intre timp, m-am însănătoșit și nu știu eu? S-a produs așa, peste noapte, o minune”, a precizat Helmuth Duckadam pentru ProSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI