Din ce face bani Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu. Are o afacere profitabilă

Din ce face bani Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu. Are o afacere profitabilă
Marian și Corina Drăgulescu au fost căsătoriți aproape 9 ani, divorțând în 2019

Din ce face bani Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu. Marele campion la gimnastică a avut o viață personală zbuciumată. El a fost căsătorit, prima oară, cu Larisa, o căsnicie pigmentată de scandaluri și acuzații de violență conjugală. Cea de-a doua soție a fost Corina, de care s-a despărțit după aproape 9 ani. Aceatsa este, spre deosebire de Larisa, o persoană mai retrasă despre a cărei ocupație nici nu se știa prea bine.

Din ce face bani Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu

Din ce face bani Corina Drăgulescu, ultima soție a lui Marian Drăgulescu. Marele campion la gimnastică a decis să se retragă din activitate, după 5 Olimpiade și multe medalii adunate la cele mai mari competiții ale lumii. La 40 de ani, sportivul este angajat al MApN și are gradul de locotenent-colonel.

Dar Marian Drăgulescu a avut o viață sentimentală tumultoasă. El a fost căsătorit, între 2006-2009, cu Larisa. Ei au și doi copii, un băiat și o fată. Dar acest mariaj a fost zdruncinat adesea de scandaluri și acuzații de violență conjugală. Până la urmă, în ultimii ani, cei doi au ajuns în relații mai civilizate, de dragul copiilor.

Dacă Larisa Drăgulescu n-a făcut un secret din sursa banilor săi, ea câștigând o adevărată avere din videochat, Corina Drăgulescu, a doua soție a gimnastului, a fost o persoană mai discretă cu amănuntele despre viața sa. Marian și Corina Drăgulescu au fost căsătoriți între 2010-2019, fără a avea copii.

Are o afacere profitabilă

Tensiunile dintre Marian Drăgulescu și Corina au „explodat”, însă, chiar pe micul ecran, în contextul participării acestora la show-ul „Asia Express”. Cei doi s-au certat chiar și în cadrul emisiunii, ei încercând să-și rezolve problemele chiar și cu ajutorul unui psiholog.

„El m-a acuzat pe mine că am pitit actele de căsătorie, eu pe el că le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu”, spunea Corina Drăgulescu, în 2018, când cuplul lua în calcul divorțul.

Până la urmă, cei doi au divorțat în mai 2019. Pe parcursul căsniciei, Corina a fost acuzată în mass-media că nu are nicio ocupație și că este întreținută. Ea a negat acuzațiile precizând că deține o firmă, fără a da amănunte.

„Nu se știe, că nu am zis niciodată”

„Noi ne-am… Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!”, spunea Marian Drăgulescu, despre căsnicia cu Corina, în 2019.

Acum, misterul a fost deslușit. Reporterii Playsport au surprins-o pe Corina Drăgulescu în zona Parcului Carol din Capitală coborând dintr-o mașină inscripționată cu numele unei vestite firme de livrare a produselor la domiciliu. Ea a dezvăluit că activează în domeniul HORECA, ocupându-se în paralel și cu axtivitatea de livrare a produselor.

„Nu se știe, că nu am zis niciodată, dar eu activez în domeniul HORECA de zece ani. Avem o cantină și, împreună cu un prieten, avem și o flotă Tazz de livrare a produselor la domiciliu. Am și o pasiune pentru machiaj, dar e un extra-job, am participat și la câteva concursuri de profil”, a declarat Corina pentru Playsport, evitând însă să precizeze dacă și ea personal face livrări la domiciliu sau dacă are și angajați.

Marian Drăgulescu și-a refăcut, între timp, viața. El are, din 2020 o nouă iubită, Simona, inginer de profesie. Marele campion la gimnastică a recunoscut că nu a fost dragoste „la prima vedere”, dar că se potrivesc și se completează.

Sursa foto: Captură video/Youtube Asia Express

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI