Diana Șoșoacă, despre cum se termină pandemia în România: ‘Luați-vă în brațe, iubiți-vă’

Diana Șoșoacă a participat la protestul de sâmbătă, 20 martie, față de restricțiile luate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19. Senatoarea a strigat cât au ținut-o plămânii, acuzând „tenativa de omor”, cu referire la obligativitatea purtării măștii de protecție.

Diana Șoșoacă, despre cum se va termina pandemia: „Doar cu dragoste”

Diana Șoșoacă a scandat și a dansat în Piața Victoriei, însă niciunul dintre protestatari nu a respectat măsura distanțării sociale și nici nu a purtat mască, motiv pentru care Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare de aproape 30.000 de lei.

La doar o zi după protest, Diana Șoșoacă a făcut declarații și a spus că singurul lucru care poate schimba România este iubirea, nu restricțiile sau amenințările.

”Ceea ce va schimba România va fi iubirea, dragostea, nu restricţiile, nu ameninţările. Luaţi-vă în braţe şi fiţi români. Iubiţi-vă, avem nevoie de dragoste. Românii au nevoie de dragoste. Părerea mea şi a psihologilor cu care am vorbit este că cei de la putere, aceşti guvernanţi lipsiţi de empatie şi de orice moralitate, nu au fost trataţi cu dragoste în copilărie” a spus Șoșoacă, invitată la Antena 3. 

Senatoarea a mai spus că are surse în interiorul instituțiilor și a ministerelor care o ajută cu informații.

„Am foarte mare curaj și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Le mulțumesc oamenilor din jurul meu – cum spuneți voi, sursele – care m-au ajutat și mă ajută.Inclusiv în interiorul instituțiilor și ministerelor sunt oameni care ne-au ajutat cu informații pe care le-am folosit în instanță, anul trecut, împotriva amenzilor”, a mai spus ea.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța AUR

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța AUR. Senatoarea a făcut acuzații grave la adresa foștilor săi colegi, Claudiu Târciu și George Simion.

”Au fost o serie de conflicte, ziua și conflictul cu această doamnă. Nu poți să faci o construcție în acest fel. Eu i-am luat apărarea doamnei, dar a declarat imediat după acest tărăboi că ea a plecat din partid. Bun, crede că o să facă echipă cu Ninel Peia și cu Francisc Tobă, căruia noi nu i-am aprobat mandatul”, declara George Simion.

Diana Șoșoacă a declarat că nu a fost de acord cu principiile AUR, care cereau ca membrii să fie supuși față de conducători. Ea a mai spus că singurul ei conducător este Dumnezeu și a ținut să precizeze că nu s-a certat niciodată cu George Simion.

„Nu m-am certat niciodată cu George, nu am ce să-i reproșez lui George (…) Tuturor ni s-a cerut să avem o atitudine supusă față de conducători. Eu le-am spus că singurul meu conducător este Dumnezeu”, a declarat Diana Șoșoacă.