Diana Șoșoacă, apel disperat către Serviciile Secrete. Ce le cere să facă, de urgență

Diana Șoșoacă, apel disperat către Serviciile Secrete. Ce le cere să facă, de urgență
Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă a făcut un apel disperat către Serviciile Secrete. Senatoarea devenită independentă după ce a fost dată afară din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) le-a cerut să intervină de urgență și să pună capăt unor acțiuni ce ar face rău poporului român.

Ce vrea Diana Șoșoacă de la Serviciile Secrete

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus că Serviciile Secrete ar trebui să oprească ”o mazilire a poporului român”. Ea s-a referit la posibila închidere a minelor de cărbune din țară, în contextul politicilor europene referitoare la combaterea schimbărilor climatice, dar și la alte presupuse nereguli ce se petrec acum în România.

”Dacă nu încetăm cu prostiile astea și ne uităm numai cum să furăm bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru și tot felul de societăți care importă teste RT-PCR și aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român.”, a spus Diana Șoșoacă, sâmbătă seara, la România Tv.

Diana Șoșoacă, despre o nouă revoluție în România

De asemenea, Diana Șoșoacă a spus că în prezent România fierbe și că nu ar fi exclusă izbucnirea unei noi revoluții, la care ar participa și ea, alături de alți oameni care s-au săturat de ”pandemie, mascaradă și bătaie de joc”.

”România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgență și ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă și va fi o nouă revoluție la care voi participa și eu și alți oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie și de mascaradă. Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o și doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoș Dinulescu de la Câmpina, a spus-o și domnul doctor Răzvan Constantinescu”, a mai declarat senatoarea.

Diana Șoșoacă, atac la PSD

Totodată, Diana Șoșoacă a criticat PSD pentru că a ignorat minerii din Valea Jiului, în contextul în care ar fi trebuit mai degrabă să îi apere pe acești oameni. Avocata devenită senatoare a spus că România nu mai este suverană, precizând că spitalele se privatizează, ”minele se închid”, ”Portul Constanța se vinde”, la fel și CEC-ul.

”Minele se închid. Portul Constanța se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenție! O să vedeți cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condițiile în care România poate fi salvată. Uitați-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu și europarlamentarul Cristian Terhes, imediat a ieșit și a spus: «închideți minele din România!». A doua zi, marți, a ieșit PSD că sunt de acord cu green dealul și cu domnul Timmermans și să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăștia? Că e partid social democrat.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI