Ultima oră. Sediul partidului Dianei Șoșoacă a fost vandalizat în miezul nopții. S-a furat cel mai important obiect

Ultima oră. Sediul partidului Dianei Șoșoacă a fost vandalizat în miezul nopții. S-a furat cel mai important obiect
Partidul Dianei Șoșoacă a fost spart Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Vești proaste la final de săptămână, după ce noapte trecută a fost spart sediul partidului Neamul Românesc, de unde s-a furat cel mai de preț obiect al formațiunii politice.

Poliția se află la fața locului

Potrivit primelor informații, poliția este acum la fața locului și face cercetări. Diana Șoșoacă se află în pericol, după ce sediul partidului său a fost distrus. Atacatorii au făcut mai multe pagube la fața locului, totul pentru a intra în posesia unui stick care conținea informații prețioase atât despre membrii partidului Neamul Românesc, cât și despre adversarii politici. Astfel, cine a intrat în posesia acestor informații cunoaște în prezent toate secretele din spatele partidului Dianei Șoșoacă.

”Astăzi, persoana care se ocupă de îngrijirea spațiilor partidului, a sesizat că ușa a fost spară și dată la perete. Persoane neidentificate au pătruns în sediul partidului și au cotrobăit prin toate sertarele, au spart cu bormașina o ușă metalică de la o cameră unde erau mai multe documente și aparatură foto-video și, dintr-un birou, nu s-a furat absolut niciun calculator, nicun laptop, nicio hârtie, ci numai un stick de pe biroul secretariatului, un stick al meu, cu informații despre partid, membrii partidului, și informații despre adversarii partidului”, a declarat Ninel Peia, liderul Partidului Neamul Românesc, pentru Antena 3.

Poliția a confirmat spargerea

Autoritățile au anunțar cu puțin timp în urmă că sediul unei formațiuni politice a fost spart, furându-se un stick care conținea informații cu greutate pentru partid. În acest moment se fac cercetări pentru a descoperi cine se află în spatele acestui atac.

„În această dimineață, prin apel 112, Sectia 1 Poliție a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că din sediul unei formațiuni politice s-a sustras un memory stick ce ar conține informații de interes pentru organizație. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, anunță Poliția Capitalei.

George Simion a dezvăluit în urmă cu puțin timp legătura dintre Diana Șoșoacă și liderii Partidului Neamul Românesc. Potrivit liderului AUR, avocata ar fi fost ofertată de Ninel Peia și Francis Tobă să candideze la prezidențiale ca membru al partidului, în 2024.

„Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la domnul Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc. Cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist. Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit şi cu ce persoane!”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI