George Simion face revoluție. Ce plan de răzbunare a pregătit liderul AUR: „De data asta, vom avea Paşte. Românii nu mai cedează atât de uşor”

George Simion face revoluție. Ce plan de răzbunare a pregătit liderul AUR:
George Simion, împotriva restricțiilor anti-Covid-19

George Simion nu mai face față avertizărilor privind valul de restricții care se anunță peste România. Revoltat pe modul în care autoritățile din România își exercită puterea, liderul AUR le promite cetățenilor că anul acesta va fi diferit de primul an al pandemiei, astfel că restricțiile la care suntem obligați ar putea fi respinse și contraatacate.

George Simion, împotriva vaccinării obligatorie a copiilor

Copreședintele partidului AUR le declară război autorităților cu privire la legea potrivit căreia, părinții care nu își vaccinează obligatoriu copiii ar putea fi amendați. George Simion consideră că această obligativitate, precum și restricțiile anti-Covid-19, reprezintă „niște abuzuri” față de cetățeni.

Recent, politicianul a depus contestație cu privire la decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) de a modifica calculul incidenţei astfel încât, focarele de COVID-19 să fie incluse în aceste calcule, multe orașe putând intra mai repede în scenariile roșii.

George Simion a criticat în termeni aspri modul în care Poliția Română își exercită puterea, astfel că mii de cetățeni sunt abuzați fizic și psihic de aceste autorități care ar trebui să asigure siguranța poporului.

„Vlad Voiculescu putea să închidă şcolile pe care cu greu le-am închis la începutul lunii ianuarie. În România, toate aceste măsuri sunt nişte abuzuri. Am văzut nişte cetăţeni români care nu purtau mască, au fost duşi într-o pădure şi bătuţi.

Au fost răpiţi de organele statului. Mâna lungă a legii trebuie să-şi facă datoria. Poliţia şi Jandarmeria e pusă împotriva românilor, la ordinul domnului Cîţu care nu ştie decât să repete ce a făcut domnul Orban – să bage frica în români”, a declarat George Simion, joi, la România TV.

George Simion încurajează oamenii la nerespectarea restricțiilor

Liderul AUR este hotărât să pună punct acestor abuzuri în urma cărora oamenii trebuie să stea obligați în casele lor, fără a li se permite să se vadă nici măcar cu familia și cei dragi. Acesta promite că în acest an, românii vor putea să aibă un Paște fericit, fără restricții. George Simion susține că atâtat timp cât AUR va exista în Parlament, acest Guvern cu apucături dictatoriale nu va mai putea să le impună românilor măsuri de restricție absurde.

„Nu cred că de data asta vom sta cuminţi în casele noastre să îndurăm aceste restricții absurde. De data asta, vom avea Paşte. Românii nu mai cedează atât de uşor. Nu ştiam care e problema cu această pandemie. Acum ştim!

Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale. Mai există şi AUR în Parlament. Le refuzăm dictatura şi le refuzăm aceste măsuri aberante cum ar fi portul măştii în aer liber în spaţiile publice”, a adăugat George Simion.

Copreședintele AUR se opune vaccinării

George Simion a anunțat că a desfiinţat iniţiativa legislativă prin care părinții ar putea fi obligați să-și vaccineze copii. În ciuda unei aparente campanii de informare cu privire la vaccinare, acesta susține că, de fapt, se urmărește obligarea vaccinării, o măsură inacceptbilă.

Liderul AUR a susținut clar și răspicat că nu dorește ca el sau cetățenii români să fie conduși de oameni aflați în funcții cu interese nedrepte.

„Iniţiativa care prevede vaccinarea obligatorie a fost iniţiată şi susţinută de doctorul Rafila. A fost retrimisă la Comisie şi e foarte interesat de acestă lege domnul Tătaru. Admirabilul domn Tătaru care ne-a ţinut atâta timp sub restricţii.

Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Se spune că este o campanie de informare pentru vaccinare, dar de fapt este vaccinare obligatorie.

Şi-au adus aminte de acestă lege pentru că acum e pandemie şi ne trebuie legi cât mai dure ca să stea în pixul unui ministru dacă noi ne vom vaccina, dacă ne vom vaccina copiii sau nu. Nu vreau să decidă pentru mine Vlad Voiculescu. Nu vreau să decidă pentru mine Nelu Tătaru, nu vreau să decidă un reprezentant la Guvernului sau altul. Vreau ca noi să decidem”, a mai spus George Simion.