Dezvăluiri șocante ale milionarului otrăvit de amanta Miss Europa: ”Deranjez pe cineva. A fost angajată să facă asta”

Dezvăluiri șocante ale milionarului otrăvit de amanta Miss Europa: ”Deranjez pe cineva. A fost angajată să facă asta”
Dezvăluiri șocante ale milionarului otrăvit de amanta Miss Europa

Adrian Petru Luca, afaceristul din Timișoara care susține că ar fi fost otrăvit cu mercur de fosta sa amantă, Miss Europa, pe nume Andreea Coman, a intrat azi în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri șocante.

Dezvăluiri șocante ale milionarului otrăvit de amanta Miss Europa

Adrian Petru Luca susține că a pierdut suma de 2 milioane de euro cu relația cu fosta amantă, o relație care a durat trei ani. El a spus că cei doi nu locuiau împreună, dat fiind faptul că era căsătorit, însă se întâlneau la hotel când el venea în București, dar au mers și în vacanțe împreună. Omul de afaceri din Timișoara susține că femeia ar fi apelat la vrăjitoare și l-ar fi otrăvit cu mercur. Mai mult, acesta susține că femeia ar fi fost angajată de cineva ca să îl seducă și că ar avea multe relații sus-puse la nivel de stat.

Ea (n.red. fosta amantă) beneficiază de prezumția de nevinovăție. Eram împreună de trei ani, eu sunt căsătorit. Ea era amanta mea. Ne-am cunoscut la un eveniment în București. Nu mai știu cine a făcut primul pas. Nu a fost o poveste de dragoste. Ea a avut un job, nu este ceea ce credeam eu, ea este o mică Mata Hari și a avut un job. Se pare că sunt factori mai importanti pentru diverse structuri ale statului roman. Aparent sunt atât de important și am deranjat pe cineva. Nu am trăit împreună, ne vedeam la hotel când veneam în București. Anul trecut am fost în două vacanțe.

Sunt bani care fac obiectul litigiilor în instanță. Asa a fost specializata ea pe psihologie inversă și pe șantaj. Intoxicația cu mercur îți afectează funcția cognitivă și faci lucruri pe care nu credeai. Mercurul nu stă în sânge, se depozitează în creier, în organe. În sânge am avut de 10 ori peste limita normală, dar în organism poți să ai mult mai mult.

Sunt probe în dosarele penale, nu pot să dau multe detalii, domnișoara asta a avut mulți complici, printre care chiar și fostul meu șofer din București, mai erau și anumiți avocati, politiști, ea are o sferă de derbedei în jurul ei.

Un ordin de protecție scos la șantaj, am fost șantajat cu mulți bani, într-o tranzacție mare, când ai parte de negocieri nu pot să apari pe portalul instanțelor cu santaje. Am făcut plangere penală pentru santaj. Mi-a facut farmece de dragoste, elixirul iubirii. un amestec de mercur cu alte lucruri comercializare la vrăjitoare. Eu cred că am dovezi”.

Se știe că, ulterior, femeia a cerut însă ordin de protecție împotriva lui. El spune că soția sa a aflat totul când el a început să se simtă rău și că i-a povestit despre relația extraconjugală în urmă cu un an. De altfel, afaceristul și soția sa nu sunt divorțați în acte însă susține că, în fapt, soția l-ar fi părăsit.

În momentul în care nu te mai ridici din pat 3 luni, normal ca a observat și sotia. I-am spus de amantă în august anul trecut. A aflat toate prostiile mele. Din păcate e o practică în București, eu când am fost la dr Radu Țincu mi-a zis că există mulți bărbați intoxicați cu mercur. Nu spune doctorul de unde ai intoxicația.

Cu amanta mea am vorbit ultima dată acum 2-3 luni”, a povestit afaceristul.

”Eu aveam discernământul grav afectat”

Adrian Petru Luca susține că tot ce ar fi făcut cu/pentru amanta sa ar fi făcut din cauza faptul că ar fi avut ”funcțiile cognitive afectate”, din cauza ”otrăvirii cu mercur”. El își dorește acum să recupereze din banii pe care i-ar fi dat amantei sale.

 ”Când ai functiile cognitive afectate, nu mai gândești. Fostul meu șofer era complice la toata mizeria asta. Am aflat fără să vreau, el era omul meu de încredere de 17-18 ani, am plângeri penale și impotriva lui, el e prieten cu poliția din București.

Nu e răzbunare din dragoste, e viața mea si vreau ca cei vinovați să răspundă. Eu nu îmi mai doresc nimic de la ea. Partea patrimoniala este un aspect de care se ocupă avocatii, eu aveam discernământul grav afectat.

Nu e răzbunare din dragoste, e viața mea si vreau ca cei vinovați să răspundă. Eu nu îmi mai doresc nimic de la ea. Partea patrimoniala este un aspect de care se ocupă avocatii, eu aveam discernământul grav afectat”, a mai spus omul de afaceri din Timișoara.

Despre intoxicația cu mercur și ce presupune aceasta a vorbit și Alina Mihai, medic generalist, tot în emisiunea lui Cătălin Măruță.

”Mercurul este o substanță toxică, se gaseste peste tot în jurul nostru, suntem expuși la el, el ar trebui să fie zero în organismul nostru, orice cantitate în organismul nostru este toxică și urmează si efecte. Nu doar alimentația contribuie, trebuie sa consumam, spre exemplu pește de 2 ori pe săptămână. Nu pot să garantez ca domnul a fost otrăvit. Nu este rolul meu sa garantez, dar stiintific vorbind, ar putea fi posibil. Afecțiunile de care suferă el sunt consecința intoxicației cu mercur. A fost o expunere acută”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI