Afacerea care l-a făcut putred de bogat pe românul care ar fi fost otrăvit de Miss Univers. Așa i-a crescut contul bancar

Afacerea care l-a făcut putred de bogat pe românul care ar fi fost otrăvit de Miss Univers. Așa i-a crescut contul bancar
Cine este bărbatul ce o acuză pe fosta Miss că l-ar fi otrăvit, de fapt

În scandalul momentului este implicată o fostă Miss, dar și unul dintre cei mai bogați bărbați din România. Acesta a reușit să facă bani grei prin câteva afaceri ce îi atrag pe foarte mulți români, iar, în momentul de față, bărbatul i-a adus acuzații grave fostei amante.

Cum s-a îmbogățit bărbatul ce o acuză pe o fostă Miss că ar fi încercat să îl omoare

Adrian Petru Luca se bucură de o avere uriașă, mai cu seamă acesta a început să învârtă banii cu lopata după ce a cumpărat câteva terenuri și a construit, la scurt timp, centura Aradului, fiind proiectată și autostrada de Vest.

Bărbatul a vândut în 2009 mai multe proprietăți pe care s-a construit centura Aradului, primind 9 milioane de euro pentru terenuri. Apoi, acesta s-a ocupat de cumpărarea și vânzarea parcelelor pe care s-a construit și autostrada Timișoara-Arad.

Fostă câștigătoare Miss, acuzații grave. Cu ce se confruntă, de fapt

Situație dramatică pentru o fostă câștigătoare de Miss! Femeia este acuzată că și-a otrăvit fostul partener, iar acum este cercetată pentru tentativă de omor calificat de către autorități după ce s-a confruntat cu acuzații grave din partea omului ce i-a fost alături.

Unul dintre cei mai bogați bărbați din România, timișoreanul Adrian Petru Luca, a trecut prin clipe dramatice. Acesta și-a acuzat fosta amantă că a vrut să îl omoare, ba chiar i s-a găsit în sânge o cantitate de mercur în momentul în care și-a făcut analizeze la o clinică privată.

Bărbatul a reclamat că ar fi fost otrăvit după ce s-a simțit rău în luna septembrie 2020, așa că a decis să ceară ajutorul medicilor pentru a-și face analizele. În momentul respectiv, specialiștii au descoperit că exista o cantitate de mercur în sângele său, așa că a fost nevoit să recurgă, de urgență, la tratament.

Ba chiar, lui i-a fost afectat auzul, sistemul nervos, dar și văzut. Cu acestea fiind spuse, autoritățile au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat, așa că fosta amantă a bărbatului, Andreea Coman, se află printre principalii suspecți. Nu este prima oară când Adrian Petru Luca îi aduce acuzații.

Cum s-au cunoscut Adrian Petru Luca și Andreea Coman

Miss Supranational Europe 2018 este acuzată în aproximativ 20 de dosare. Bărbatul susține că femeia l-ar fi sedus, fiind convins să cumpere o mașină, un apartament, dar și să doneze o sumă totală de două milioane de euro, chiar dacă este căsătorit.

Adrian Petru Luca și Andreea Coman au ajuns să se cunoască în 2018, în anul în care femeia a urcat pe culmile succesului la concursul de Miss. Cei doi au trăit o poveste de iubire interzisă, mai cu seamă pentru că bărbatul era căsătorit.

Totuși, el i-ar fi cumpărat un apartament ce a costat 800.000 de euro și i-a donat o sumă de 300.000 de euro. Tânăra a decis să se despartă de afacerist, dar acum cei doi se luptă în instanță, Andreea Coman fiind acuzată de șantaj, înșelăciune și îmbogățire fără justă cauză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI