20 iun. 2024 | 17:20

Dezvăluiri incredibile făcute de Zanni. De ce stă lumea în jurul Antoniei, de fapt: Ce a putut să spună despre Alex Velea

Diverse
Dezvăluiri incredibile făcute de Zanni. De ce stă lumea în jurul Antoniei, de fapt: Ce a putut să spună despre Alex Velea
„Eu niciodată nu am jucat un rol”

Zannidache, sau Zanni, după cum bine se știe, este câștigătorul ediției de anul acesta a show-ului „Survivor All Stars”. Majoritatea îl știu de pe vremea când era sub aripa lui Alex Velea, dar astăzi nu-și mai vorbesc. De altfel, românii aveau să află despre noi dezvăluiri incredibile făcute de Zanni, vedeta explicând de ce stă lumea în jurul Antoniei, de fapt. Din aceleași dezvăluiri, fanii au putut afla și ce a putut să spună despre Alex Velea.

Noi dezvăluiri incredibile făcute de Zanni

Cu mult timp înainte de a deveni cunoscut în showbiz-ul românesc, Zannidache era unul din protejații celebrului artist Alex Velea. De altfel, începuturile sale aveau să fie sub mâna acestuia.

Dezvaluiri incredibile facute de Zanni. De ce sta lumea in jurul Antoniei, de fapt Ce a putut sa spuna despre Alex Velea

Invitat recent, însă, de Bursucu în podcastul său, după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars, avea să vorbească despre acea perioadă. Fanii aveau să audă dezvăluiri incredibile făcute de Zanni, spunând că, de fapt, Alex Velea avea să devină o adevărată lecție importantă de viață pentru el:

„Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume.

Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta.”, a declarat Zanii în dialogul cu Bursucul.

Zanni a explicat de ce stă lumea în jurul Antoniei, de fapt

Deși nu a vrut să vorbească în mod deschis, aproape niciodată, de scandalul și cearta cu Alex Velea, se pare că de data asta a decis să o facă, și fără menajamente. În același dialog, avea să atingă un alt punct sensibil, explciând, de fapt, de ce stă lumea în jurul Antoniei, spunând că „Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex ca să facă și ei un story și like-uri.

După cum bine se știe, Alex Velea a fost cel care l-a ajutat pe tânărul Zanni în cariera sa muzicală, dar nimeni nu a înțeles concret de ce și de unde ar fi plecat, de fapt, cearta dintre ei, deși Alex Velea făcea anumite declarații pe această temă, mai ales după ce au apărut speculațiile în spațiul public:

„De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el.

Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri, și cu coborâșuri.”, spunea în 2023 artistul.

Dezvaluiri incredibile facute de Zanni. De ce sta lumea in jurul Antoniei, de fapt Ce a putut sa spuna despre Alex Velea

Ce a putut să spună despre Alex Velea

Deși, nu de puține ori, tânărul Zanni recunoștea faptul că Alex Velea a fost cel care l-a ajutat în a-și face o carieră muzicală, spunând că „A crezut în mine. Eram un șobolan.”, lucrurile se pare că s-au schimbat total în relația celor doi. Dar acum, același Zanni spune că „În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat”.

Așa se face că, în același interviu acordat în podcastul lui Bursucu, fanii aveau să afle ce a putut să spună despre Alex Velea și despre ceea ce se întâmpla, de fapt, în acel grup, din punctul lui de vedere:

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta.

Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals.

E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta.”, a mai declarat Zanni.

Deși Alex Velea spunea că „Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi”, se pare că relația dintre ei s-a răcit, și nu-și mai vorbesc de ceva vreme. Poate doar timpul va reuși să stingă acest conflict dintre cei doi.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro