11 feb. 2024 | 21:49

Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina. Unde se afla în momentul tragediei: ‘Urăsc violența și altercațiile’

Monden
Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina. Unde se afla în momentul tragediei: 'Urăsc violența și altercațiile'
Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina

La nici 24 de ore de la atacul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și după ce s-a speculat că ar fi fost martor la incident, artistul a făcut primele declarații. Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina, cu o serie de precizări importante. Unde afla cântărețul în momentul tragediei, de fapt.

Petrecere cu final dramatic

O petrecere la care au fost prezente și vedete din showbiz-ul românesc a avut un final dramatic. În noaptea de sâmbătă spre duminică, un apel la 112 anunța un atac violent la un hotel din Padina, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat mortal.

”În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora la petrecerea de la Padina au participat nume mari din showbiz, precum Antonia, Alima Eremia și Alex Velea, cel din urmă fiind chiar audiat ca martor la crimă, cântărețul a făcut primele declarații.

Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina, cu o serie de precizări importante.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia.

Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac deobicei prin prisma meseriei”, a scris vedeta.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat a fost omorât la o petrecere cu vedete din România. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

Alex Velea a rupt tăcerea după crima de la Padina. Unde se afla în momentul tragediei 'Urăsc violența și altercațiile'

Unde era cântărețul în momentul atacului

Cântărețul a subliniat că în momentul tragediei nu se mai afla la petrecere, ci era deja în camera sa de hotel.

„În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen.

Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a precizat Alex Velea, pe o platformă de social media.

Trei suspecți au fost reținuți. Este vorba despre trei frați care fac parte din gruparea interlopă Fabian, fiii vrăjitoarei Sidonia.

Te-ar putea interesa și: Antonia a fost agresată în club: „Mi s-a aruncat cu gheață în cap!” Vedeta a povestit abia acum

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Când pică Moșii de vară în acest an. Tradiții ce trebuie respectate
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro