11 feb. 2024 | 13:45

Antonia a ‘stricat’ internetul: cum a apărut. Carmen Grebenișan și Alex Velea au reacționat imediat FOTO

Monden
Antonia a ‘stricat’ internetul: cum a apărut. Carmen Grebenișan și Alex Velea au reacționat imediat FOTO
Carmen Grebenișan și Alex Velea au reacționat imediat FOTO

Antonia surprinde din nou. Așa cum ne-a obișnuit, vedeta a avut o nouă apariție de senzație pe rețelele de socializare, unde a reușit să atragă atenția cu o singură fotografie. Iubita lui Alex Velea a făcut furori cu ținuta care a lăsat la vedere mai mult decât ne-am fi așteptat.

Antonia, în toată splendoarea pe Internet

Antonia, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, a făcut din nou senzație cu o apariție spectaculoasă ce a stârnit valuri de entuziasm printre fani. Îndrăzneața și talentata artistă a captivat atenția publicului prin faptul că a ales să își pună în valoare frumusețea naturală într-un mod îndrăzneț și elegant.

Cu toate că a trecut de pragul celor 30 de ani și este mândra mamă a trei copii, Antonia nu numai că a reușit să păstreze o formă fizică de invidiat, dar și să rămână un etalon al eleganței și senzualității în industria muzicală și de divertisment din România.

Îmbrăcată într-o ținută ce îi punea în evidență formele voluptoase, Antonia a strălucit la o recentă ședință foto, în care a decis să lase la vedere un decolteu generos, fără a purta sutien. Alegerea sa vestimentară, deși îndrăzneață, a demonstrat încă o dată curajul și încrederea de care dă dovadă artista în propriul său corp și în feminitatea sa.

Cu o prezență puternică pe platformele de socializare, Antonia a împărtășit cu fanii săi imaginile surprinse în timpul ședinței foto, declanșând o adevărată frenezie online. Reacțiile entuziaste ale admiratorilor nu au întârziat să apară, aceștia fiind fascinați de frumusețea și carisma artistei, dar și de curajul său de a se exprima liber și autentic.

Printre cei care au reacționat s-au numărat și iubitul ei, Alex Velea, dar și alte vedete precum Carmen Grebenișan sau Adda, care au rămas surprinse de frumusețea artistei și senzualitatea pe care o emană prin toți porii.

„🔥🔥🔥”, a fost reacția lui Velea, semn că este mândru de apariția celei care i-a oferit doi copii.

„Woh🔥🔥🔥”, a spus și Carmen Grebenișan.

„🔥🔥🔥 preeea preaa ceaaa mai ceaaa”, a fost reacția Doiniței Oancea, care a rămas șocată de frumusețea artistei, în timp ce Adda i-a transmis o inimioară în secțiunea de comentarii.

Ce vârstă biologică are Antonia

Antonia, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din peisajul muzical românesc, este recunoscută nu doar pentru talentul său incontestabil, ci și pentru viața personală pe care o împarte cu partenerul său de viață, Alex Velea, alături de care formează un cuplu admirat și respectat de ani de zile.

Familia pe care cei doi au construit-o este adesea privită ca un model de frumusețe și armonie, însă, ca în orice poveste, și în viața lor există momente mai puțin strălucitoare.

Într-o apariție în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Antonia a ales să se deschidă în fața publicului și să împărtășească o întâmplare neobișnuită din viața sa. În ciuda zâmbetelor și a luminii pe care o emană pe scenă, artista a dezvăluit că viața sa nu este mereu atât de roz precum pare la prima vedere.

Într-o încercare de a înțelege mai bine starea sa de sănătate, Antonia s-a hotărât să efectueze niște analize medicale. Motivația sa a fost legată de un nivel crescut de stres pe care îl resimțea în acea perioadă, iar dorința de a avea un tablou complet al sănătății sale era una firească. Cu toate acestea, rezultatul pe care l-a obținut a fost unul cu totul neașteptat și alarmant.

Vezi și: Sunt considerate cele mai frumoase artiste de la noi, dar au apărut aşa pe scenă. Cum şi-au surprins fanii Delia şi Antonia

Deși calendarul sărbătorea împlinirea a 35 de primăveri ale artistei, analizele au aruncat o lumină complet diferită asupra lucrurilor. Antonia a fost șocată să descopere că vârsta sa biologică era de aproape dublu față de cea cronologică – 69 de ani. Acest rezultat uluitor a aruncat o umbră asupra frumoasei artiste și a ridicat semne de întrebare cu privire la impactul pe care stresul l-a avut asupra sănătății sale generale.

„Am văzut că ți-ai făcut analizele și că vârsta ta biologică este de 69 de ani?”, a întrebat Mihai Bobonete.

„Da, a fost. Acum fluctuează. Asta a fost acum un an”, a răspuns Antonia.

Artista a mărturisit că acest adevăr crud a fost un șoc pentru ea, subliniind cât de important este să ne acordăm timp pentru a ne îngriji atât de trup, cât și de minte. Cu toate că este dificil să se facă schimbări imediate în stilul de viață agitat pe care îl duce, Antonia a promis că va face tot ce îi stă în putere pentru a-și regla nivelul de stres și pentru a-și proteja sănătatea pe viitor.

Cum se menține Antonia mereu impecabilă

Antonia, unul dintre cele mai strălucite nume din industria muzicală românească, dezvăluie că în spatele aspectului său impecabil și al energiei sale debordante se află o abordare echilibrată și responsabilă în ceea ce privește alimentația și activitatea fizică.

Cu toate că este conștientă de importanța unei alimentații sănătoase, Antonia nu adoptă o dietă strictă sau restrictivă. Ea recunoaște că își respectă principiile alimentare, dar își permite și mici plăceri, inclusiv indulgențe la fast food sau alte alimente considerate mai puțin sănătoase. În general, în meniul său se regăsesc adesea opțiuni sănătoase precum pieptul de pui la grătar sau carne de vită, însoțite de legume și salată proaspătă.

Pe lângă atenția acordată alimentației, Antonia este o adeptă dedicată a unui stil de viață activ. Sportul face parte integrantă din rutina sa zilnică, iar ea nu ezită să își dedice timpul liber antrenamentelor fizice. De obicei, merge la sală de cel puțin trei ori pe săptămână, iar uneori chiar de cinci ori, demonstrând o disciplină și o determinare remarcabile în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea sa fizică.

Află și: Delia şi Antonia, filmate fără să ştie. Reacţia genială a celor două artiste când au văzut camera, ce făceau VIDEO

Partenerul său de viață, Alex Velea, este un susținător constant al stilului de viață sănătos al Antoniei. Cei doi nu numai că împărtășesc aceeași pasiune pentru activitatea fizică, dar se și motivează reciproc să atingă noi culmi în ceea ce privește forma fizică și performanța sportivă.

„Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit.

Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar”, a spus Antonia pentru Viva.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro