Dezvăluiri în premieră despre Claudia de la Survivor. ”Clienții sunt mulțumiți!” Cu ce se ocupă în afara emisiunii

Dezvăluiri în premieră despre Claudia de la Survivor. ”Clienții sunt mulțumiți!” Cu ce se ocupă în afara emisiunii
Dezvăluiri despre Claudia de la Survivor. Cu ce se ocupă Războinica?

Claudia de la Survivor a ajuns în atenția fanilor emisiunii sportive mai ales după episoadele emoționante în care s-a aflat. Cei care urmăresc Survivor vor să știe din ce în ce mai multe amănunte despre viața ei, așa că o cunoscută de-a sa a vorbit despre viața Claudiei. Cu ce se ocupă tânăra în afara emisiunii? A fost o surpriză pentru ei.

Cu ce se ocupă Claudia de la Survivor?

Dezvăluiri uluitoare despre viața extrem de dură pe care o duce Claudia i-a lăsat în lacrimi pe cei mai mulți. Numeroși fani ai show-ului sportiv își doresc acum ca ea să fie câștigătoare, pentru a pune mâna pe bani pentru a-și schimba norocul. Războinica lucrează la o firmă de curățenie și este voluntar la o fundație. Amintim că recent s-a aflat că aceasta nu avut nici o copilărie fericită, crescând la un orfelinat. Războinica duce lupte grele atât în competiție, cât și în viață. Acum, tânăra s-a îndepărtat foarte tare de coechipieri din cauza unor neînțelegeri. În ciuda tuturor greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, și-a păstrat speranța și credința.

”Am o problemă, dacă cineva se leagă cu mâncare, e scandal. Nu suport să îmi spune cineva să mănânc, să mă oblige lumea sa mananc. Îmi amintește de copilărie. Am fost bătută, lovită rău și trebuia să mint că nu sunt bătută . E o durere, de asta nu pot sa iert. Părinții mei m-au chinuit. Îmi amintesc că aveam 10 ani, m-au luat acasă de sărbători, deși nu-mi doream. M-au bătut până am rămas fără suflare, pentru că nu înțelegeau de ce iubesc orfelinatul și nu pe ei. M-au dus înapoi și am spus tuturor că am căzut și așa am căpătat semnele”
Claudia

Dezvăluiri despre viața Claudiei de la Survivor. Cu ce se ocupă Războinica?
Dezvăluiri despre viața Claudiei de la Survivor. Cu ce se ocupă Războinica?

Ce spun clienții despre Războinică?

Dina, femeia care îi este altături de 19 ani, a vorbit la FanArena despre sportivă. ”Clienții sunt foarte mulțumiți de ea, de felul în care își face treaba. Nu au fost probleme niciodată.

În plus, Claudia mai face și voluntariat la o fundație pentru copiii fără părinți, toți o iubesc acolo, fiindcă se dedică sută la sută. Noi o iubim indiferent câte puncte aduce echipei. Înțeleg că presiunea e de altă natură și e complicat să simtă. Dacă performezi ești binevenit și celebrat, dacă nu, nu”, a spus sursa citată.