Andrei Duban, avere uriașă. Unde locuiește Grațiela de la Survivor România

Andrei Duban, avere uriașă. Unde locuiește Grațiela de la Survivor România

Grațiela Duban de la ”Survivor România” este soția actorului Andrei Duban. S-au căsătorit în anul 2011 și au împreună cu băiat, pe nume Armin. Familia Duban locuiește într-o superbă vilă din Otopeni, cu o curte uriașă, având o grădină și un iaz.

Andrei Duban, avere uriașă

Proprietatea ar fi fost cumpărată de Andrei Duban, specializat în tranzacții imobiliare. Reamintim că în luna mai a anului 2008, Andrei Duban a candidat la Primăria Sectorului 3, din partea Partidului Inițiativa Națională, depunându-și și declarția de avere. Din documentul respectiv aflăm că Duban era proprietarul unui teren de 880 metri pătrați în Ciorogârla, a cărui valoare de impozitare era de 88.000 de euro, dar și o vilă de 188 metri pătrați, construită în 1997 pe terenul din Ciorogârla, care are o valoare de 300 000 de euro. Probabil că Duban a vândurt proprietatea din Ciorogârla, unde a investit 388.000 de euro, pentru a se muta, în 2013, cu familia, în vila din Otopeni.

Grațiela Duban, surprinsă în brațele unui concurent ”Survivor România”

Grațiela Duban, soția actorului, prezentă în emisiunea ”Survivor România” a fost surprinsă în brațele unui concurent, pe nume Ghiță. Aceasta plângea, în timp ce Ghiță o consola:

”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a declarat Andrei Duban.

Mai mult decât atât, Andrei Duban a fost invitat recent în emisiunea FanArena, de la Kanal D, unde a povestit despre soția lui, Grațiela, prezentă în echipa Faimoșilor în cadrul competiției Survivor România. Acesta a declarat că este foarte mândru de prestația soției sale. ”Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a mai precizat Andrei Duban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI