Drama lui Andrei Ciobanu de la Survivor. Rar poate vorbi despre asta

Drama lui Andrei Ciobanu de la Survivor. Rar poate vorbi despre asta
Drama lui Andrei Ciobanu de la Survivor. Rar poate vorbi despre asta

Andrei Ciobanu face parte din echipa Războinicilor din reality-show-ul ”Survivor România”, fiind unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa ”Războinicilor”. Acesta s-a dovedit a fi un adversar de temut, reușind să aducă puncte valoroase în echipa lui. Puțini știu drama prin care a trecut Andrei Ciobanu.

Drama lui Andrei Ciobanu de la Survivor

Andrei Ciobanu are 29 de ani și este extrem de hotărât să se impună ca fiind unul dintre liderii echipei albastre și să demonstreze că el poste fi ”Supravițuitorul”. Înainte însă de a pleca în Republica Dominicană, Războinicul nu s-a ferit să povestească momentele dramatice prin care a trecut de-a lungul vieții, mărturisind că provine dintrr-o familie modestă, care a cunoscut greutățile, dar din care nu a lipsit dragostea. Tânărul a povestit că cea care i-a transmis sensibilitatea și respectul pentru artă a fost mama lui. Cel mai greu moment din viața lui a fost însă când și-a pierdut mama din cauza unei boli necruțătoare.

”Mama a murit când aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viața mea. Acum, de fiecare data când mi se întâmplă ceva, sau am o greutate în viață, îmi amintesc de mama și totul pare mai ușor de rezolvat. Avea 50 de ani și s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul. Era foarte sensibilă, nu a vrut să lupte și m-am obișnuit greu cu ideea pierderii”, a povestit acesta.

Își aduce aminte cu emoție de mama sa

Andrei Ciobanu provine dintr-o familie credincioasă, de aceea apreciază tot ceea ce i-a adus destinul. De asemenea, își amintește cu plăcere de vacanțele petrecute alături de părinți și de sora lui mai mare, dar și de momentele frumoase din sânul familiei. „Duminică ne adunăm toți la bunicii mei materni. Era o tradiție, suntem o familie credincioasă, unchiul meu este preot și, în fiecare duminică, obișnuiam să mergem la biserică și apoi la masă. Era plină casă și erau momente unice”, rememează Andrei Ciobanu. Despre mama sa își amintește că era o gospodină desăvârșită, că făcea prăjituri.

”A avut foarte multă grijă de noi și mi-aș fi dorit să se bucure și copiii mei de prezența ei. Este dureros să știu că nu-și vor cunoaște bunica, nu le va face prăjituri, nu îi va rasfata”, a conchis acesta.