07 apr. 2024 | 10:10

Descoperire șocantă lângă Capitală. Femeia găsită tranșată în șanț a fost identificată. Cine ar fi victima, de fapt

Social
Descoperire șocantă lângă Capitală. Femeia găsită tranșată în șanț a fost identificată. Cine ar fi victima, de fapt
„În apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”

În cursul zillei de ieri, așa cum era anunțat într-un comunicat al IPJ Dâmbovița, a avut loc o descoperire șocantă lângă Capitală. Din primele informații, este vorba de o femeie găsită tranșată în șanț, iar la fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe.

Descoperire șocantă lângă Capitală, pe un câmp

Update 7 aprilie 2024, ora 10.04. Victima măcelărită lângă Autostrada A1 ar fi o femeie de 35 de ani, cu domiciliul în Bucuresti. Pentru a fi siguri, anchetatorii au trimis probe ADN la un laborator de specialitate. Potrivit surselor Știrile Pro TV, tânăra ar fi practicat prostituția.

Cadavrul a fost găsit în doi saci de plastic, foarte aproape de marginea drumului, iar bucăți din trupul femeii au fost găsite la câteva zeci de metri distanță sub un pod.

Update 6 aprilie 2024, ora 16.16. Apar noi detalii înfiorătoare despre cadavrul descoperit pe un câmp de lângă Autostrada A1. Potrivit România TV, femeia ar fi din București și ar avea în jur de 30 de ani.

Mai mult, tânăra ar fi fost ucisă într-un alt loc, apoi i-a fost secţionat trupul, pus în folia de plastic şi adus pe câmp, cel mai probabil, cu maşina. Crima ar fi avut loc în urmă cu o lună, deoarece cadavrul prezenta urme accentuate de putrefacţie, dar şi de muşcături de animale.

Criminaliștii au și un suspect în acest caz. Ar fi vorba despre un prieten, soț sau rudă, susțin sursele Observator.

Știrea inițială: Din nefericire, astfel de drame au luat amploare, iar polițiștii sunt îngroziți de fiecare dată când sunt astfel de situații, precum a fost și această descoperire șocantă lângă Capitală, pe un câmp, foarte aproape de kilometrul 63 al Autostrăzii București-Pitești.

Din primele constatări, făcute de anchetatori la fața locului, este vorba despre o femeie găsită tranșată în șanț, după ce cadavrul avea să fie descoperit de un participant la trafic și anunțat prin apelul la numărul de urgență 112.

„La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 15:15, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieşire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane”, a transmis, vineri seară, IPJ Dâmboviţa.

O adevărată desfășurare de forțe, la fața locului

Imediat după primirea apelului, polițiștii de la IPJ Dâmbpovița s-au deplasat la fața locului, ulterior cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, demarând o complexă cercetare și o adevărată desfășurare de forțe.

Deși, inițial, anchetatorii nu stabiliseră nici identitatea și nici sexul persoanei găsite, în cursul serii de vineri, 5 aprilie, aveau să certifice faptul că acel cadavru descoperit era al unei persoane de sex feminin.

Anchetatorii sunt în căutarea de piste în acest caz

Ancheta, conform IPJ Dâmvobița, continuă și la această oră, corpul fiind deja preluat de către cei de la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, pentru a putea stabili clar identitatea și modul în care femeia a decedat, deși dovezile preluate de anchetatori arată, în mod clar, că este vorba de o femeie tranșată.

Anchetatorii sunt în căutarea de piste în acest caz, încercând să preleveze cât mai multe dovezi de la locul unde a fost făcută această descoperire de ieri seară. Sunt constituite deja echipe speciale, formate din polițiștii de la IPJ Dâmbovița și reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Pe tronsonul de autostradă, la kilometrul 63, și astăzi traficul se desfășoară mai greu, ca urmare a decizie de blocare, pentru a putea cerceta în amănunt zona, mai transmit cei de la IPJ Dâmbovița. Rămâne ca în cursul zilelor următoare, procurorii criminaliști să dea mai multe detalii despre ancheta în curs.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Noroc sau ghinion? A câștigat 1,3 miliarde de dolari la loto, dar e bolnav de cancer
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Simona Halep, în lacrimi. Veste CRUNTĂ despre campioana României
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro