09 apr. 2024 | 12:24

Cine este femeia găsită moartă pe autostrada A1. Detalii incredibile din anchetă, avea doar 38 de ani

News
Cine este femeia găsită moartă pe autostrada A1. Detalii incredibile din anchetă, avea doar 38 de ani
„Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât.”

În urmă cu două zile, în urma unui apel la 112, polițiștii dâmbovițeni aflau despre descoperirea unei femei decedate pe autostrada A1. În urma investigațiilor s-a aflat cine este este femeia găsită moartă pe autostrada A1, și au apărut detalii incredibile din anchetă.

Femeia găsită moartă pe autostrada A1, dispărută de o lună

În urmă cu câteva zile, foarte aproape de kilometru 63 de pe Auostrada A 1, polițiștii de la IPJ Dâmbovița făceau o descoperire șocantă, fiind descoperit corpul unei femei tranșate.

Din primele investigații, se descoperea că este vorba de trupul unei femei, care avea să fie tranșată și ulterior aruncată pe câmp.

Recent, însă, au apărut și alte informații prin intermediul cărora s-a aflat, de fapt, cine este femeia găsită moartă pe autostrada A1, și conform unor surse, se pare că practica prostituția.

Din datele investigației se știe acum că era în vârstă de 38 de ani, din București, și că ar fi fost dată disprută încă  din data de 6 aprilie a.c. Polițiștii au reușit să recupereze și imaginile de pe camerele de luat vederi, una dintre ele fiind chiar în zona în care a fost descoperit corpul femeii, astfel că la această oră polițiștii spun că au deja identificate cel puțin două mașini suspecte.

Au apărut detalii incredibile din anchetă, în crima de lângă București

Așa cum se specula, anghetatorii spun că femeia ar fi fost ucisă în alt loc și, ulterior, transportată pe câmpul de lângă auostradă, în apropiere de localitatea Olteni, iar așa cum precizam, surse din anchetă spun că era dată dispărută din data de 6 martie.

Aceleași surse din anchetă mai precizează că sora femeii în vârstă de 38 de ani, ar fi fost sunată de victimă dar nu a mai ajuns acasă. Pentru moment, mai spun anchetatorii, nu au dat publictății identitatea femeii, iar sora acesteia avea să dea declarații la poliție.

„Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie”

Deși există cele două mașini suspecte, regăsite pe imaginile camerelor de luat vederi, iar sora victimei a fost deja audiată, procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița spun că ancheta este în curs de desfășurare, iar sora acesteia spune că „Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie”.

„Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii.

Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informaţiie, nu am niciun incidiciu, nu mi s-a arătat nimic de la fata respectivă. Nimic altceva. Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât.

După 24 de ore de la momentul dispariţiei am anunţat”, a declarat sora victimei, conform Antena 3 CNN.

Reamintim că pe 5 aprilie, o femeie avea să fie găsită tranșată în șanț, după ce cadavrul avea să fie descoperit de un participant la trafic și anunțat prin apelul la numărul de urgență 112.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
WhatsApp nu mai oferă gratuit o funcție importantă. Utilizatorii, obligați să facă abonament
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro