18 apr. 2024 | 11:44

Criminalul Mirelei a povestit cum a ucis-o, de fapt. Cetăţeanul turc a dat toate detaliile anchetatorilor, familia este îngrozită

News
Criminalul Mirelei a povestit cum a ucis-o, de fapt. Cetăţeanul turc a dat toate detaliile anchetatorilor, familia este îngrozită
Cetățeanul turc le-a povestit polițiștilor cum a ucis-o pe Mirela

Cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela și i-a lăsat trupul pe un câmp de lângă Autostrada A1 a povestit cum a omorât-o pe tânără. Detalii sunt cu adevărat șocante!

Bărbatul a povestit cum a ucis-o pe Mirela

După mai bine de o lună de la comiterea crimei, individul cu dublă cetățenie, turcă și germană, le-a povestit procurorilor cum a ucis-o și tranșat-o pe femeia în vârstă de 38 de ani, în casa lui din Sectorul 5 al Capitalei.

Inițial, bărbatul a negat totul, dar probele găsite de oamenii legii l-au dat de gol. Baia era cea mai curată încăpere din toată casa, lucru care a ridicat suspiciuni.

Individul le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cu a procedat. Acesta spune că o cunoștea pe Mirela de mai bine de 3 ani și că au devenit apropiați de-a lungul timpului. Periodic, o mai ajuta cu bani.

În ziua crimei, mărturisește că a chemat-o acasă la el pentru a mânca, iar în timpul mesei s-au luat la ceartă din cauza unei datorii de 10.000 de lei, moment în care a lovit-o cu un scaun.

În aceeași seară, sora femeii a dat-o dispărută și le-a spus polițiștilor despre turcul cu care ar fi avut o relație.

„El nu a mai fost deloc interesat nici măcar o secundă să sune. De fiecare dată când îl întrebam de Mirela, dacă stie ceva de ea, unde e, spunea că nu știe nimic. Și-a închis si telefoanele până când m-a sunat să-mi spună că vrea să-im dea înapoi buletinul Mirelei”, povestește sora victimei.

Criminalul cere pedeapsă redusă

Bărbatul care ucis-o pe Mirela, după care i-a tranșat corpul și a aruncat-o pe câmp cere să-i fie schimbată încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, pedeapsa i s-ar reduce de la 20 de ani de pușcărie, la 12 ani.

Familia victimei a cerut să fie acuzat de omor calificat, cu raportare la violență domestică. Pentru aceste fapte se aplică pedeapsa maximă de 25 de ani. De asemenea, sora Mirelei susţine că a spus poliţiştilor despre concubinul turc încă din noaptea dispariţiei femeii.

Cu toate acestea, oamenii legii nu au căutat-o pe Mirela la individ acasă, dar la câteva zile după tragedie, bărbatul sunat-o pe sora femeii pentru a-i înapoia actele. „A scos buletinul înfăşurat într-un şerveţel şi era aşa panicat”, a spus sora victimei.

„Sora victimei acuză faptul că poliţiştii nu s-au mişcat destul de repede. Toate datele au indicat că în momentul în care poliţiştii noştri au avut informaţii, nici măcar certe, ci informaţii clare, au fost puse în mişcare toate procedruile şi rezultatul e de necontestat”, a declarat ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro