Delia Matache a fost martoră la tragedia din Alpi. Ce a observat când s-a uitat pe filmare

Delia Matache a fost martoră la tragedia din Alpi. Ce a observat când s-a uitat pe filmare
Delia Matache a fost martoră la tragedia din Alpi. Ce detalii a observat?

Delia Matache a fost martoră la tragedia din Alpi. Celebra cântăreață se afla în stațiunea în care a avut loc avalanșa. Din fericire, ea nu a fost pusă în pericol, iar fanii se bucură foarte mult că se simte bine. Jurata de la emisiunea ,,iUmor” susține că toată lumea din jur a fost panicată. ,,Da, suntem bine!”, a mărturisit ea după incident. Cum s-a întâmplat totul și ce a observat mai apoi pe o filmare? Blondina a rămas fără cuvinte.

Delia Matache, detalii despre tragedia din Alpi: ce a observat pe o filmare?

Delia Matache se afla în stațiunea în care a avut loc tragedia. Vedeta nu a fost pusă în pericol, dar a mărturisit că toată lumea din jur s-a panicat. Artista a vorbit despre momentul în care ghețarul din Dolomiți s-a prăbușit.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de duminică în Alpii italieni, eveniment care a provocat o avalanșă. Conform informațiilor de la această oră, cel puțin 6 oameni și-au pierdut viața și 9 au fost răniți, iar alți 20 sunt dispăruți.

Jurata de la emisiunea ,,iUmor” a spus că a filmat ghețarul uriaș și nu și-a dat seama că acolo are loc o avalanșă. Delia a mărturisit că a realizat gravitatea tragediei abia după ce a ajuns la hotel și a văzut fotografiile și filmările pe care le-a făcut în acea zonă.

Vedeta și-a dat seama după ce a citit știrile despre tragedie, mărturisind că nu știa cum trebuie să arate natural ghețarul în cauză. Cea din urmă a comparat mai multe poze și a sesizat că lucrurile nu sunt în regulă. Fanii acesteia s-au îngrijorat după ce au văzut că ea se află în acel loc. Din fericire, blondina este bine.

,,Eu am obsevat în momentul în care am ajuns la hotel”

„Eu am obsevat în momentul în care am ajuns la hotel, uitându-mă în fotografiile pe care le-am făcut cu zona respectivă, observând, că, da, e ceva în neregulă ca formă de relief cu acel gheţar, dar nu ştiam cum trebuia să arate natural el.

Mi-am dat seama după ce am văzut ştirea. Am comparat şi am zis, da, ăsta e. Da, suntem bine. Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să evite zonele de gheţari vara, pentru că e cald în ultima perioadă şi e mai cald la munte decât ar trebui şi e riscant. Gheţarul din Dolomiți e cel mai înalt punct acolo, adică e un loc destul de turistic”, a mărturisit cântăreaţa la Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe