Unde a fugit Delia de caniculă. Imaginile impresionante din vacanță au scăpat pe internet

Unde a fugit Delia de caniculă. Imaginile impresionante din vacanță au scăpat pe internet
Unde a plecat Delia în vacanță. Vedeta le-a dezvăluit totul fanilor

Toată lumea fuge de caniculă, așa că vedetele nu se dezic de la regulă! Delia s-a decis să scape de temperaturile ridicate din România, așa că a plecat în concediu într-o locație de vis.

Unde a plecat Delia în vacanță. Locația superbă pe care a ales-o

Delia este cunoscută pentru vacanțele sale rupte din povești, mai ales pentru că vedeta își ține fanii la curent cu absolut tot ce face. Aceasta a dezvăluit câteva fotografii superbe în mediul online, semn că se distrează pe cinste în vacanță.

Cântăreața iubită de milioane de români s-a refugiat într-o țară cu temperaturi mult mai scăzute ca în România, așa că a pornit în fel și fel de aventuri pentru a se bucura de orice are de oferit locația în care fug mulți români pentru a scăpa de caniculă.

Cu acestea fiind spuse, Delia a plecat în Elveția. Cunoscuta artista a decis să își bucure fanii cu fel și fel de imagini superbe surprinse în locațiile în care se plimbă, așa că admiratorii ei au fost extrem de fericiți și i-au oferit și sfaturi de vacanță.

„Te invidiez maxim”, „Prea frumos”, „Exact așa mi-am imaginat că arată peisajul din cartea Heidi”, „Delia! Îți recomand Obwalden și Interlaken pentru vizitat”

„Locul meu de suflet! Superbă alegere”, „Ce frumuseți vezi pe acolo! Mulțumesc pentru că le împărtășești cu noi”, au fost unele dintre comentariile fanilor.

Delia, atrasă de drumeții. Cum se menține în formă pentru a nu obosi în vacanță

Delia are un fizic de invidiat, așa că este în formă pentru orice aventură! Vedeta le-a dezvăluit fanilor că a mers în numeroase drumeții în Elveția pentru a surprinde frumusețile pe care le prezintă țara turiștilor ce fug de temperaturile ridicate din România.

Simpatica jurată de la iUmor este cunoscută pentru faptul că nu stă locului în vacanțe, așa că relaxarea nu o atrage atunci când vine vorba de a pleca în fel și fel de locații spectaculoase. Totuși, pentru aventuri este nevoie de un fizic tonifiat. Cum se menține Delia în formă?

„Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc.

Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos.

Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc.

Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus vedeta în trecut.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI