Decizia luată de Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani: „Mă gândesc de 10 ori” EXCLUSIV

Decizia luată de Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani: „Mă gândesc de 10 ori” EXCLUSIV
Decizia luată de Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani

Simona Pătruleasa a fost dintotdeauna admirată pentru felul în care arată și pentru outfiturile pe care le poartă atât în viața de zi cu zi, cât și la jurnale sau la diverse evenimente mondene. Știrista de la Kanal D ne-a mărturisit că după 40 de ani a devenit mai chibzuită cu bugetul alocat pentru haine, dându-și seama că multe dintre achiziții făcute nu îi erau utile.

Decizia luată de Simona Pătruleasa după ce a împlinit 40 de ani

Simona Pătruleasa recunoaște că în sezonul estival are o slăbiciune pentru ochelari de soare, costume de baie și pălării. În vârstă de 47 de ani, vedeta Kanal D și-a schimbat radical obiceiurile în privința sesiunilor de shopping, atât ca durată, cât și ca buget.

“Sunt foarte reticentă în a face cumpărături haotice, pentru că asta făceam când eram mai tânără. Și mi-am dat seama că trebuie să cumpăr mai rar și lucruri de calitate, care să reziste în timp.

Cred că după 40 de ani am început să nu mai cumpăr haotic și compulsiv, cum face toată lumea. Pentru că, de ce să nu recunoaștem, când ai așa un moment, nu știu, ești mai trist sau ai o problemă sau nu ai așa o zi extraordinară, femeile mai ales au această tendință de a cumpăra lucruri, fie online, fie să meargă prin magazine.

Mi se întâmpla și mie, dar acum mă gândesc de 10 ori înainte de a achiziționa un lucru, pentru că de foarte multe ori mi s-a întâmplat să ajung acasă cu ele și să nu le port”, a declarat, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Prezentatoarea știrilor de la Kanal D susține că Ingrid, fiica ei și a lui Sabin Ivanov, o însoțește rar la cumpărături.

“Când suntem toți trei, ei stau la o înghețată și la un suc, eu merg și cumpăr rapid așa, în 10 minute, ce am nevoie. Dacă suntem noi două și vrea să își cumpere ceva, ceea ce se întâmplă foarte rar, pentru că își cumpără mai mult online, e așa pe repede înainte, nu are răbdare. Seamănă cu Sabin”, ne-a povestit Simona Pătruleasa.

Triplu eveniment sărbătorit în familie

Simona Pătruleasa și fiica ei complotează împreună pentru cadourile, pe care i le fac lui Sabin.

„De ziua lui sau de sărbători dacă îi cumpărăm ceva, îi cumpărăm noi, deci e surpriză, deci trebuie să îi placă, dar, de obicei am nimerit ceea ce trebuie și ceea ce îi place”, ne-a spus ea.

Simona și Sabin sunt împreună de 17 ani, iar unica lor fiica, Ingrid, i-a unit și mai mult. Ca de obicei, evenimentele importante, le celebrează alături de cei dragi.

„Noi trei acasă și cu părinții, pentru că din fericire îi avem alături. Tatăl meu și-a sărbătorit și ziua de nume în aceeași zi cu ziua de naștere a lui Sabin și atunci le-am sărbătorit așa pe toate, și 14 ani de când eu și Sabin ne-am căsătorit”, a adăugat Pătruleasa.

 


Video: Daniel Bălan