De ce trebuie Iulia Vântur să ajungă urgent lângă Salman Khan. Dezvăluirea surpriză în fața lui Teo Trandafir

De ce trebuie Iulia Vântur să ajungă urgent lângă Salman Khan. Dezvăluirea surpriză în fața lui Teo Trandafir
De ce trebuie Iulia Vântur să ajungă urgent lângă Salman Khan.

Aflată de patru luni în România, Iulia Vântur, iubita actorului Salman Khan a spus adevărul despre relația cu acesta, după ce s-a tot vehiculat că cei doi s-au despărțit. Ce spune acum frumoasa blondină.

De ce trebuie Iulia Vântur să ajungă urgent lângă Salman Khan

Șederea Iuliei Vântur în România a creat multe semne de întrebare legate de situația ei amoroasă. Unde mai pui că actrița și-a serbat și ziua de naștere departe de actorul indian, fiind plecată în Grecia alături de prietenele sale.

Recent însă, Iulia Vântur a spus că a rămas fără viză de ședere în India, motiv pentru care a fost nevoită să mai rămână un timp pe meleagurile natale. Însă Iulia Vântur a mărturisit la Teo Show că între ea și Salman Khan nu a avut loc o despărțire și că urmează să plece în India în prima parte a lunii august, atunci când cei doi vor începe filmările pentru un nou proiect cinematografic.

”Iulia Vantur: Fie ploaie, fie vant… noi aici suntem! Da, ma intorc pentru ca trebuie sa ma intorc si pentru ca am si treaba, intenționam să filmam la începutul lui august! Eu cu echipa, el filmează deja!

Bursucu: El nu zice și el că eu i-aș zice: „Mă, iubita mea! Măi, sora mea, mai colega mea de apartament, ai plecat de patru luni!”

Iulia Vantur: Păi de asta se face pressing!

Bursucu: E mare pressingul!

Iulia Vantur: Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici! Și se înțelege!

Bursucu: E înțelegător! Asta e cel mai important, că vă ințelegeți!”

Salman Khan, implicat într-un nou scandal

Salman Khan, starul de la Bollywood, e unul dintre cei mai cunoscuți actori, fiind mereu în atenția presei. Recent, s-a zvonit că acesta ar avea o soție și un copil în Dubai. Actorul a lămurit însă acest subiect acum. El a infirmat acuzațiile privind o posibilă familie și a declarat că locuiește in India, ca răspuns la comentariul unui internaut.

”Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga India știe unde locuiesc“, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.

”Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție!“, a mai replicat Salman Khan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI